2013-01-09 20:09:02
Φωτογραφία για Καταδικάζει το ΠΑΣΟΚ την κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜΑΡ
Με τον πιο απερίφραστο τρόπο καταδικάζει το ΠΑΣΟΚ, με δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της παράταξης, Φώφης Γεννηματά, «τη συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜΑΡ και την παρεμπόδιση, έστω και για... λίγες ώρες, της λειτουργίας ενός κοινοβουλευτικού κόμματος».

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι «τέτοιου είδους φαινόμενα, όπως και η ανακατάληψη της βίλας Αμαλίας, δυστυχώς βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και εδράζονται σε αντιλήψεις περί "καλής και κακής βίας" και καταστρατήγησης των δικαιωμάτων των πολιτών».

Ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει, η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «δυστυχώς, κάποιοι αδυνατούν να αντιληφθούν ότι δηλώσεις τους περί "αντιασφυξιογόνων μασκών, ροπάλων και μολότοφ" σαν είδη πρώτης ανάγκης για την άσκηση του δημοκρατικού δικαιώματος της διαμαρτυρίας, νομιμοποιούν τελικά την άσκηση τυφλής βίας και υπονόμευσης των δημοκρατικών θεσμών».

Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι «η προσπάθεια ορισμένων να επενδύσουν την πολιτική πόλωση που επιδιώκουν, με δήθεν κοινωνική ένταση και σύγκρουση, θα πέσει στο κενό» και πως «το πολιτικό ρεσάλτο που επιχειρούν θα αποδειχθεί, τελικώς, άλμα στο κενό της στρατηγικής τους».

Καταλήγοντας, η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ καλεί όλα τα κόμματα να καταδικάσουν «με σαφήνεια και χωρίς υπεκφυγές, άμεσα τέτοιου είδους αντιλήψεις, που μπορούν να οδηγήσουν στην υπονόμευση της ίδιας της δημοκρατίας».
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ