2013-01-10 00:31:03
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη για τον πρωθυπουργό και την ελληνική κυβέρνηση
Πριν απ όλα πρέπει να σας ενημερώσω πώς δεν ανήκω στην αντιπολίτευση!

Ανήκω σε εκείνους που εμπιστεύτηκαν την κυβέρνηση και αγωνιούν που πάει η πατρίδα μου, που μοιάζει με ένα καζάνι που σιγοβράζει.

Για να το καταλάβει κάποιος αυτό δεν πρέπει να είναι απόφοιτος πανεπιστημίου, γιατί δυστυχώς όλη αυτοί που κατάντησαν εδώ την πατρίδα μου είναι απόφοιτοι των πανεπιστημίων. Όπως είναι επιστήμονες αυτή που θέλουν να μαζέψω περισσότερες αποδείξεις από αυτά που βγάζω νόμιμα, είναι επιστήμονες αυτή που θέλουν να ζω με 200 -300 ευρώ ή με καθόλου. Όλη αυτή η επιστήμονες θέλουν ανάπτυξη μεταρρύθμιση, αναρωτιέμαι σε τι πράγμα θέλουν να με μεταρρυθμίσουν εμένα. Πώς θα κάνουν μεταρρύθμιση όταν οι ίδιοι δεν μεταρρυθμίζονται. Όταν το ίδιο σάπιο δημόσιο σύστημα δεν επιθυμεί να αλλάξει αλλά με μεγάλη προθυμία θέλει να αλλάξει εμένα και όλον τον κόσμο για να γίνουμε και μεις ένα γρανάζι από το σάπιο σύστημα.


Όταν με αναγκάζει να γίνω φοροφυγάς γιατί δεν μπορώ να επιβιώσω, όταν με την ασυνέπεια την γραφειοκρατία την ταλαιπωρία, αγανάκτηση , απόγνωση , ατιμωρησία , δεν μεταρρυθμίζεται. Όταν από το Υπουργικό γραφείο οικονομικών κ. Σταικουρα που ζήτησα επίσπευση για να βγει η σύνταξη μου για κοινωνικούς λόγους πιο γρήγορα μου το αρνήθηκαν κυνικά με την απαράδεκτη δικαιολογία ότι πριν από εμένα είναι στην ουρά και άνθρωποι με αναπηρία, με καρκίνο και ούτε σε αυτούς την βγάζουν, σοκαρίστηκα, ντράπηκα για λογαριασμό τους. Αυτή είναι αλήθεια για την ανάπτυξη η μεταρρύθμιση. Όταν προσπαθώ και όχι μόνο εγώ να πάρω τηλέφωνο στο Γ.Λ.Κ. για να ενημερωθώ για την πορεία του φάκελο μου, δεν το σηκώνει κανένας. Αυτή είναι η περιβόητη μεταρρύθμιση.

Τα 200-300 ευρώ που δικαιούμαι βάσει συντάγματος δεν θα τα αποταμιεύσω, και πάλι στα κρατικά ταμεία θα κατέληγαν και εγώ δεν θα κινδύνευα να γίνω παράνομος φοροφυγάς. Επικαλούμαι το σύνταγμα γιατί με προστατεύει απλός θα έπρεπε κάποιοι να το σέβονται. Η ατιμωρησία τον υπηρεσιών. Για τον παραπάνω λόγο δεν εισπράττει το κράτος και υποχρεώνεται να ανοίξει και άλλες πτέρυγες φυλακών, ίσον απιστία, παράβαση καθήκοντος, ανικανότητα.

Στις δεκάδες επιστολές που έστειλα σε καμία δεν απάντησε το Γ.Λ.Κ. αυτό δεν είναι παράβαση, βάσει νομου; Λοιπόν κύριοι αποφάσισα δεν θα σας κάνω την χαρά να αυτοκτονήσω, όσο και δυσάρεστο και να σας είναι, γιατί θα γλιτώνατε τα 200-300 ευρώ που δικαιούμαι, ένας συνταξιούχος λιγότερο. Απλός σας εύχομαι ο Θεός να σας φωτίσει τον τρόπο μεταρρύθμισης και την ανάπτυξης.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ