2013-01-10 10:18:58
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ... ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΑΤΟ
Κανένα θέμα δεν υπάρχει για την επιστροφή του Γιάννη Ζαραδούκα στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της πρώην ομάδα του με τον Αστέρα Τρίπολης και τα... σενάρια "φούντωσαν".

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τον Γιάννη Ζαραδούκα να επιστρέφει με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Βόλου προχώρησε ο μάνατζερ του διεθνούς μπακ.

Ο 28χρονος αμυντικός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι των Βολιωτών με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας και αμέσως αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι επιστρέφει στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε.

Παράλληλα, ακούστηκε ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού ενεργοποιεί μία ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, κάτι που φυσικά είναι μονο σενάρια Από την άλλη, δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στους ερυθρόλευκους για τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΟΦΗ, της ΑΕΚ και του Άρη (που θέλει και τον Διαμαντάκο), ομάδες που έχουν εκφράσει επίσημα ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ωστόσο, ο Τάτος δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα συνεχίσει την καριέρα του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ