2013-01-10 11:47:40
Φωτογραφία για «Ναι» Κ. Σκανδαλίδη στο κάλεσμα του Ευ. Βενιζέλου
Θετικός στο κάλεσμα που απηύθυνε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος «για την επανασυσπείρωση, χωρίς προαπαιτούμενα, όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στην προοπτική» του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ο Κώστας Σκανδαλίδης Σε δήλωσή του ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρει ακόμη ότι είναι αυτονόητη η ενεργός συμμετοχή και συμβολή του στην προσυνεδρική διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκανδαλίδης είχε διαγραφεί πριν από δύο μήνες από την κοινοβουλευτική ομάδα του κινήματος καθώς απουσίαζε από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο βουλευτής συναντήθηκε χθες στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και συζήτησαν διάφορα θέματα. Κατόπιν αυτών αναμένεται η επιστροφή του στην ΚΟ του κόμματος, αλλά και άλλων βουλευτών από τους διαγραφέντες.

Η δήλωση του κ. Σκανδαλίδη έχει ως εξής:

«Θεωρώ εξαιρετικά αναγκαίο και θετικό το κάλεσμα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την επανασυσπείρωση χωρίς προαπαιτούμενα όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στην προοπτική της παράταξής μας εν όψει του κρίσιμου Συνεδρίου. Είναι χρέος μας να οργανώσουμε ένα γνήσιο, ανοιχτό, αντιπροσωπευτικό και δημοκρατικό Συνέδριο που θα γίνει αφετηρία για την ανασύνταξη του ευρύτερου δημοκρατικού και προοδευτικού χώρου. Είναι αυτονόητη η ενεργός συμμετοχή και συμβολή μου, με τις προτάσεις και τις θέσεις μου σ'αυτή την πορεία». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ