2013-01-10 18:51:04
Φωτογραφία για Πώς να πετύχετε ένα φυσικό make up look
Το φυσικό μακιγιάζ με το οποίο φαίνεστε σχεδόν άβαφες είναι μία ιδανική επιλογή για τις καθημερινές εμφανίσεις και για το office look σας.

Είναι φρέσκο, δίνει λάμψη, κάνει το δλερμα να φαίνεται πιο νεανικό και είναι ό,τι χρειάζεστε για το πρωινό σας μακιγιάζ.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το πετύχετε:

1. Ξεκινήστε τελειοποιώντας την επιδερμίδα σας έτσι ώστε να φτιάξετε μία σωστή βάση για να δεχτεί το πρόσωπο σας εύκολα και ομοιόμορφα το μακιγιάζ. Έτσι, απλώστε από το προηγούμενο βράδυ μία πλούσια μάσκα που ‘εκμεταλλεύεται’ τις νυχτερινές ώρες προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα, αφήνοντας την απαλή και σφριγηλή. Το πρωί, συνεχίστε με ένα καθαριστικό προσώπου για το πρωινό σας πλύσιμο.

2. Συνεχίστε με μία tinted lotion με αντηλιακή προστασία που ενυδατώνει το δέρμα και συγχρόνως αποτελεί ένα ελαφρύ foundation βάσης.

3. Εφαρμόστε το concealer. Το έξυπνο tip είναι να μην χρησιμοποιείτε πάρα πολύ concealer γιατί αυτό αναδεικνύει ακριβώς τις προβληματικές περιοχές.


4. Χρησιμοποιήστε μία πούδρα που να ταιριάζει όσο πιο φυσικά γίνεται στην απόχρωση της επιδερμίδας σας για να αποφύγετε τη γυαλάδα στο πρόσωπό σας. Για εσάς που έχετε λιπαρή επιδερμίδα, πρέπει οπωσδήποτε να μην παραλείψετε αυτό το βήμα.

5. Διαλέξτε ένα ζεστό χρώμα ρουζ για τα μάγουλα σας ώστε να δείχνουν φυσικά και να σας δίνουν φρέσκια και λαμπερή όψη. Για εσάς που είστε ανοιχτόχρωμες, προτιμήστε μία ζεστή ροζ απόχρωση ενώ για εσάς που έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα ένα ζεστό ροδακινί ρουζ.

6. Για τα μάτια επιλέξτε μία soft καφέ απόχρωση που ενισχύει το φυσικό περίγραμμα των ματιών σας χωρίς να κάνει έντονη την παρουσία της σκιάς. Για να δώσετε λάμψη στο βλέμμα σας, εφαρμόστε μία ανοιχτή μπεζ σκιά στην εξωτερικά γωνία του ματιού. Το καφέ ή γκρι μολύβι είναι μία προαιρετική επιλογή για εσάς που θέλετε μεγαλύτερη ένταση στο eye make up look σας.

7. Ολοκληρώστε το πρωινό καθημερινό μακιγιάζ σας με ένα διακριτικό lip χειλιών που να ταιριάζει όσο πιο πολύ γίνεται με τα χείλη σας για πιο φυσικό αποτέλεσμα.
jenny.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ