2013-01-10 23:57:54
Φωτογραφία για Η Ασφάλεια ψάχνει τον Τσάκα για..αυτόφωρο!
Λίγες μετά το άδοξο τέλος του Τσάκα στον Παναθηναϊκό, η Ασφάλεια φέρεται πως αναζητεί τον Καβαλιώτη μάνατζερ!

Πού πήγε να μπλέξει ο Παναθηναϊκός; Ή για την ακρίβεια πού έμπλεξε -υπό την συνδρομή του αθλητικού και πολιτικού Τύπου- ο Παναθηναϊκός για ενάμιση χρόνο! Το πριγκιπικό σήριαλ έληξε άδοξα, οι πρίγκιπες μεταμορφώθηκαν σε...

βατράχια και πλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ασφάλεια ψάχνει σε ξενοδοχεία της Αθήνας τον Βλάση Τσάκα για να τον παραπέμψει σε δίκη με τη διαδικασία του αυτόφορου!

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η διαδικασία προέρχεται από μήνυση ανθρώπων του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ή αφορούν άλλες δικαστικές του εκκρεμότητες.

Να τονίσουμε πως σύμφωνα με όσα γράφουν ιστοσελίδες που έπαιξαν το δικό τους ρόλο στην «τσακειάδα» ισχυρίζονται πως ο Βλάσης Τσάκας διαψεύδει την είδηση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Lykavitos.gr:

«Κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας αναζητεί τον Βλάση Τσάκα προκειμένου να τον παραπέμψει σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου! Στην κατεύθυνση αυτή, το κλιμάκιο επισκέπτεται διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας στα οποία κατά καιρούς διέμενε ο κ. Τσάκας. Παραμένουν αδιευκρίνιστες οι πληροφορίες για το αν η διαδικασία της επ' αυτοφώρου σύλληψης του κ. Τσάκα προέρχεται από μήνυση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή αν πρόκειται για εντάλματα που αφορούν σε άλλες δικαστικές του εκκρεμότητες».
greenzone.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ