2013-01-11 09:04:46
Φωτογραφία για Ζει με μια σφαίρα καρφωμένη στην μέση του
Ήταν Μάρτιος του 2010, όταν ένας σοφρωνιστικός υπάλληλος, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του, δέχτηκε μια...σφαίρα. 

Τον βρήκε στην σπονδυλική στήλη. Από τότε ο Σπύρος Λαχανάς, ζει με μια σφαίρα στην μέση, σε αναπηρικό αμαξίδιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες , συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης που είχε συγκλονίσει τότε το πανελλήνιο, του σωφρονιστικού υπαλλήλου Σπύρου Λαχανά. Η σύλληψη του αλβανού κακοποιού έγινε στην Ολλανδία στις 6 Ιανουαρίου μετά από συνεργασία της Ολλανδικής και της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στις έρευνες βοήθησε και η INTERPOL. 

Ο Σπύρος Λαχανάς- που βλέπετε στην φωτογραφία- δίνοντας τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις στο Ιόνιον Fm και τον Δημήτρη Στρουμπάκο είπε πως «τώρα πλέον τον λόγο έχει ο Θεός και η Ελληνική Δικαιοσύνη. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική και Ολλανδική Αστυνομία, για την επιτυχία που είχαν κάνοντάς με να νιώθω τουλάχιστον ηθική ικανοποίηση». 


Σύμφωνα με τις καταγγελίες του σωφρονιστικού υπαλλήλου που παραλίγο να χάσει την ζωή του από την επίθεση, πυροβολήθηκε από επαγγελματία εκτελεστή , και κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, έχοντας καρφωμένη ακόμα την σφαίρα στο σώμα του. Συγκλονισμένος θυμάται το περιστατικό: «Η Παναγία με κράτησε στην ζωή μετά τον πυροβολισμό....θυμάμαι μόνο την εικόνα της Παναγίας να την κρατώ στα χέρια μου. 

Ο Αλβανός κακοποιός, μετά από τις απαραίτητες ενέργειες, θα εκδοθεί στην Ελλάδα όπου και θα δικαστεί.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ