2013-01-11 10:30:08
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ... «ΠΑΡΕΑΚΙΑ»
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε την δυνατότητα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε την Πέμπτη να τα πει με τους συνεργάτες του αλλά και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων μίλησε για αρκετή ώρα στο πλαίσιο της κοπής της πίτας με παράγοντες του Ολυμπιακού, όπως τους κ.κ. Βρέντζο, Θεοδωρίδη, Μώραλη και Κόκκαλη (τον γιο του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού) με τους οποίους ήταν στο ίδιο τραπέζι άλλωστε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Στο τραπέζι του προέδρου του Ολυμπιακού ήταν και ο πρώην στενός του συνεργάτης, κ. Κομινάκης και ο κ. Θεοδωρακάκης.

Ο Μαρινάκης είχε την ευχέρεια να μιλήσει και με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ αλλά και γενικά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για διάφορα θέματα. Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν εξαιρετικό, τα τραπέζια είχαν κάθε λογής... λιχουδιές και ποτά και η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να μην λείψει τίποτα από την εκδήλωση.


Αναφορικά με τα τραπέζια των ερυθρολεύκων τα... «παρεάκια» και τα «πηγαδάκια» ήταν πολλά... Σε ένα τραπέζι κάθισαν μαζί οι Μασάντο, Ιμπαγάσα, Κοντρέρας, Πίνο, Ντιακιτέ, Φουστέρ και Μέγιερι με τους Μασάντο, Ιμπαγάσα και Κοντρέρας να μιλούν πιο πολύ μεταξύ τους και τους άλλους τέσσερις παίκτες να έχουν την δική τους παρέα ενώ ο Ούγγρος τερματοφύλακας ασχολιόταν αρκετά με το κινητό του.

Οι Μοντέστο, Γκρέκο, Χολέμπας και Αμπντούν κάθισαν μαζί. Ο Ιταλός έδειχνε ότι έχει βρει... χημεία με τον Κορσικανό και τον Αλγερινό με τους οποίους τα έλεγε σε πολύ καλή ατμόσφαιρα. Οι... αχώριστοι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης και Τοροσίδης κάθισαν πλάι πλάι έχοντας και την συντροφιά του Τζιμπούρ σε κάποιες στιγμές.

Στο ίδιο τραπέζι ήταν και οι Παπάζογλου, Ζαραδούκας, Μανωλάς, Λυκογιάννης και Γιαννιώτης. Οι τρεις τελευταία μάλιστα μιλούσαν αρκετά μεταξύ τους. Ο Μήτρογλου μαζί με τον Σιόβα με τον οποίο έχουν άριστη σχέση και οι πολύ καλοί φίλοι Φέισα και Πάντελιτς ήταν στο ίδιο τραπέζι.

Οι Νικοπολίδης, Ράντος και Μουρίκης έκατσαν μαζί ενώ ο Ζαρντίμ εκτός από τον γιατρό της ομάδας, κ. Θέο είχε στο πλευρό του και τους συνεργάτες του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ