2013-01-11 11:31:36
Φωτογραφία για Πάτρα: Κλειστή και μα το νόμο η Πανεπιστημιούπολη τα βράδια - Κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα
Το Ειρηνοδικείο έβγαλε προσωρινή απόφαση, σύμφωνα με την οποία, το Πανεπιστήμιο Πατρών κερδίζει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει εναντίον του κάτοικοι της Μαγούλας και του Κ. Καστριτσίου, λόγω της απόφασης να κλείνει τους δρόμους που οδηγούν στην πανεπιστημιούπολη τις νυχτερινές ώρες.

Το μέτρο αυτό με την ελεγχόμενη διέλευση από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 το πρωί ελήφθη στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ενίσχυση της ασφάλειας των φοιτητών και της περιουσίας του Πανεπιστημίου, καθώς οι παραβατικές συμπεριφορές είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένες.

Ωστόσο η απόφαση του Πανεπιστημίου να κλείνει τους δρόμους προκάλεσαν την αντίδραση κατοίκων, που δεν θέλουν ν'ακολουθούν τον εξωτερικό δρόμο, περιμετρικά του Πανεπιστημίου, αλλά να πηγαίνουν σπίτια τους μέσω της κεντρικής λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Πανεπιστημιούπολη.

Ο πρύτανης Γ. Παναγιωτάκης δηλώνει πως άμεσα θα πέσουν οι μπάρες και το μέτρο αφορά στις νυχτερινές κυρίως ώρες, από τα μεσάνυχτα και έως τις 6 το πρωί.

Επιπλέον ο Πρύτανης αναφέρει ότι το μέτρο δεν μπορεί να εξαλείψει το πρόβλημα της παραβατικότητας, αλλά μπορεί να ενισχύσει την ασφάλεια. "Δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε κανένα, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε τους φοιτητές έρμαια στην παραβατικότητα του οποιουδήποτε", σχολιάζει.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ