2013-01-11 12:09:59
Φωτογραφία για Σχετικά με τα μπουκάλια που βρέθηκαν στις βίλες αφασία..Πως κοροϊδεύουν τον κόσμο οι προβοκάτορες..
Συνεχώς ακούμε κάποιους δημοσιογράφους,ακόμα και βουλευτές του δήθεν προοδευτικού χώρου που αποτελείται από "αγίους" και παντογνώστες... πως τα μπουκάλια που βρέθηκαν στις καταλήψεις είναι αυτά που ξέμειναν από τα πάρτι και τα τσιμπούσια που διοργάνωναν οι καταληψίες.

Όλα αυτά θα πάνε για ανακύκλωση κλπ κλπ..

Όλοι έχουμε μπουκάλια σπίτια μας,πόσο μάλλον τα "παιδιά" που ήταν συνήθως...πάνω από 15 άτομα  μέσα στις "βίλες αφασία".

 Όμως δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφουν τα πράγματα.

Και οι λόγοι είναι απλοί.

Πρώτον...κάτοικοι και αστυνομικοί έχουν καταγγείλει άπειρες φορές πως έχουν δει με τα μάτια τους,ότι απ αυτά τα κτίρια έφευγαν οι σάκοι με τις μολότοφ ,ποτε είχαμε επεισόδια αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας. Επομένως όλοι το ξέρουν ότι οι βίλες αφασία, εκτός από "κέντρα πολιτισμού" ...είναι και στρατηγεία οδομαχιών.

Δεύτερον που είναι και το κυριότερο..


Οι μολότοφ δεν κατασκευάζονται με σκοπό να μπουν σε αποθήκη για να χρησιμοποιηθούν αργότερα.Είναι το πιο αστείο πράγμα που έχω ακούσει τελευταία,και δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που το επικαλούνται ως στοιχείο αθωότητας..

Οι μολότοφ κατασκευάζονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν,για μην εξατμίζεται η βενζίνη (δεν σφραγισμένα τα μπουκάλια να την διατηρήσουν) και για να μυρίζει όλη η περιοχή γύρω από την κατάληψη σαν παρακμιακό βενζινάδικο στην εθνική Αθηνών Λαμίας..

Αν υπήρχαν κάποιοι τρελοί που θα τις είχαν έτοιμες από καιρό πριν,θα ήταν εκτός από επικίνδυνο για την ίδια τους την ασφάλεια (σε περίπτωση φωτιάς)..θα ήταν και ενοχοποιητικό στοιχείο σε περίπτωση ντου της αστυνομίας.

Θα ήταν χαζός κάποιος να έχει ενοχοποιητικά στοιχεία σε παράνομα κατειλημμένο χώρο,όταν ξέρει ότι υπάρχει ο κίνδυνος της εφόδου αστυνομικών ανά πάσα στιγμή.

Και οι αντιεξουσιαστές ούτε τρελοί,ούτε χαζοί είναι.

Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουνε,όπως επίσης ξέρουν πως ότι και να συμβεί θα βγουν κάποια παπαγαλάκια να τους υποστηρίξουν..
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ