2013-01-11 16:16:02
Φωτογραφία για Ο Σισέ ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ για να έρθει στην Ελλάδα
Διακαής πόθος του Γιάννη Αλαφούζου είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ και για αυτόν τον λόγο καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να έρθει ο Γάλλος μέχρι το καλοκαίρι στην Παιανία.

Στην προσπάθειά του να μαζέψει ένα ποσό που να είναι σε λογικό πλαίσιο, ο πρόεδρος του ΠΑΟ απευθύνθηκε σε μετόχους της ΠΑΕ και φαίνεται ότι υπάρχει άμεση ανταπόκριση. Στην πρώτη επαφή που έγινε με τον Σισέ του τονίστηκε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να δώσει 500.000 ευρώ.

Χθες σύμφωνα με πληροφορίες έγινε και άλλη μία επαφή. Οι «πράσινοι» ανέβασαν την προσφορά τους, που έχει φθάσει τις 700.000 ευρώ και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλες επαφές. Η ΠΑΕ θα χρεωθεί τις 250.000 ευρώ και τα υπόλοιπα θα καλυφθούν από μετόχους της ΠΑΕ μεταξύ των οποίων και του Νικόλα Πατέρα με τον οποίο ο Σισέ έχει πολύ καλές σχέσεις.

Ο Γάλλος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα οι απαιτήσεις του που φθάνουν το 1,2 εκατ. ευρώ είναι απαγορευτικές.

Οι επόμενες 10 ημέρες είναι κρίσιμες, αφού ο Σισέ είναι δεδομένο ότι θέλει να φύγει από την ΚΠΡ έστω και δανεικός για 6 μήνες.

Η Λιλ που ενδιαφέρθηκε έκανε πίσω διότι θεωρεί υπερβολικά περίπου τα 1,2 εκατ. ευρώ που ζητάει ο παίκτης για πέντε μήνες, ενώ υπάρχει πρόταση που τον καλύπτει οικονομικά από την Κίνα.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ