2013-01-11 16:47:45
Φωτογραφία για Σε κάμψη ο ΣΥΡΙΖΑ
«Κάμψη» στη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δείχνει τη ΝΔ να προηγείται με μισή ποσοστιαία μονάδα (0,5%). Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι «οι λαϊκές κινητοποιήσεις είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ κι όταν ο λαός δεν είναι στο προσκήνιο η δυναμική του κόμματος έχει κάμψη».

Πρόκειται για εικόνα της στιγμής, αλλά πρόκειται για κάτι προσωρινό, ισχυρίστηκε. Επιπλέον, σημείωσε ότι από την πλευρά της η κυβέρνηση καλλιεργεί ελπίδες, που όμως σύντομα θα διαψευσθούν και τότε θα υπάρξει ανατροπή της εικόνας.

Μιλώντας στον Real fm, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως «μετά την ψήφιση του τρίτου Μνημονίου, η μεγάλη προσδοκία που είχε δημιουργηθεί και σε εμάς και σε μεγάλο μέρος του λαού, ότι θα καταφέρουμε να εμποδίσουμε την κυβέρνηση να προχωρήσει στην ψήφιση των μέτρων και ενδεχομένως να ξαναπάμε σε δημοκρατική διαδικασία, δηλαδή ανατροπής αυτής της πολιτικής, θέλω να πιστεύω προσωρινά, αλλά υπήρξε μια διάψευση».

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ακόμη ότι δεν υπάρχει αλλαγή στάσης ως προς το Μνημόνιο και σχολίασε πως οι λέξεις ΣΥΡΙΖΑ και Μνημόνιο είναι ασύμβατες, ενώ δεσμεύτηκε για «σκληρή σύγκρουση». I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ