2013-01-11 16:43:07
Φωτογραφία για Μαρία Μπακοδήμου: «Στα παιδιά μου έχω μιλήσει για το σεξ από τότε που ήταν 5 χρονών»
Για τη μόδα, τα παιδιά της, το ενδεχόμενο ενός γάμου, αλλά και την σχέση της με τον Φώτη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου η Μαρία Μπακοδήμου.

Μιλώντας για τα ρούχα που η ίδια διαθέτει, η Μαρία είπε: «Έχω αγοράσει υπέροχα πράγματα από τα παζάρια! Από ένα παζάρι στο Παρίσι είχα αγοράσει μια ολομέταξη κινέζικη ρόμπα, που φοριέται και από τις δύο πλευρές, η οποία μου στοίχισε μόλις 10 ευρώ. Από ένα πανηγύρι στη Ζάκυνθο αγόρασα μια καταπληκτική τουνίκ, κεντημένη με κοράλλια, την οποία φοράω κάθε καλοκαίρι. Το πιο ακριβό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου είναι ένα παλτό Chanel».

Μυστικό διάρκειάς της συνεργασίας της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο μάλλον δεν υπάρχει: «Δεν ξέρω. Όταν ξεκινούσαμε δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα είμαστε στην τηλεόραση δεκαπέντε χρόνια! Κάθε φορά που υπογράφαμε ένα συμβόλαιο, έλεγα: «Α, ωραία! Θα έχω δουλειά τα επόμενα δύο χρόνια». Και τελικά συμπληρώνουμε φέτος τα δεκαπέντε».

Μετά τους δύο γάμους της, της έχουν ξανακάνει πρόταση γάμου, όπως δηλώνει, αλλά «Δεν μου λέει τίποτα να ξαναπαντρευτώ, δεν με αφορά να παντρευτώ τρίτη φορά. Αν δεν είχε πολύ βαβούρα, δεν αναλάμβανα εγώ τις προετοιμασίες, αλλά συμφωνούσα και στο concept, μπορεί όμως και να το ξαναέκανα».

Στους γιους της, Νικήτα και Άρη, βλέπει τον εαυτό της: «Τώρα που μεγαλώνουν χαίρομαι όταν διαπιστώνω ότι έχουμε το ίδιο χιούμορ και μπορούμε να γελάμε με τα ίδια πράγματα και να επικοινωνούμε, σαν να είναι ενήλικες. Είναι πολύ χαρούμενα, κοινωνικά παιδιά, τα οποία θέλω να τα μεγαλώνω, χωρίς να νιώθουν ότι είναι καταπιεσμένα».

Τέλος, για το αν νιώθει άβολα που οι γιοι της σε λίγο θα μπουν στη εφηβεία και θα πρέπει να μιλήσουν για το σεξ και για την προφύλαξη, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Έχουμε μιλήσει για το σεξ και ειδικά για την προφύλαξη ξέρουν τα πάντα από τότε που ήταν πέντε χρόνων. Θέλω να είναι εξοικειωμένα με τα προφυλακτικά και για αυτό το λόγο θέλω να υπάρχουν στο σπίτι, ώστε όταν ξεκινήσουν την ερωτική τους ζωή να ξέρουν ότι πρέπει να προσέχουν».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ