2013-01-11 18:07:06
Φωτογραφία για ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ... ΑΓΓΛΙΚΑ «ΔΙΧΤΥΑ» ΣΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ - ΤΟΡΟΣΙΔΗ
Πληθώρα δημοσιευμάτων σήμερα έκαναν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Φούλαμ για να αποκτήσει τον Κώστα Μήτρογλου. Οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "onsports.gr", αναφέρουν πως η πρόταση που έκαναν οι Άγγλοι για την ώρα δεν καλύπτει τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που η αξία του ποδοσφαιριστή είναι στα 10 εκατ. ευρώ και η ρήτρα του στα 8 εκατ. ευρώ. Είναι σαφές πως το οικονομικό είναι το κύριο ζήτημα, αφού για τον ίδιο λόγο φέρεται να έχει απορριφθεί και πρόταση της Σέλτικ για τον «πιστολέρο» των ερυθρόλευκων.

Παράλληλα, δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν πως στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Premier League είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι. Μάλιστα, την αποκάλυψη για το ενδιαφέρον δύο ομάδων από το «Νησί», κάνει το ιταλικό "Calciomercato", αναφέροντας ότι ο "Τόρο" έχει βρεθεί αρκετές φορές κοντά στην Τζένοα και τη Ρομα.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα «oetbalkrant», κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ κι αναφέρει πως ο βέλγικος σύλλογος  τον Έλληνα μπακ να αποδεχθεί την πρότασή του και να συνεχίσει εκεί την καριέρα του…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ