2013-01-11 19:44:02
Φωτογραφία για ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Ο ΣΙΟΒΑΣ... ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑΡΟΛ
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Σιόβας, η οποία έδειξε ότι υποχωρεί η θλάση του, ενώ ο Ρόϊ Κάρολ θα παραμείνει στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται για τις τρεις με τέσσερις ημέρες ακόμα.

Τις τελευταίες μέρες το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού είναι... πλούσιο και αιτία είναι τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών, αλλά και υγείας που ταλανίζουν βασικούς ποδοσαιριστές των ερυθρόλευκων.

Πιο χαρακτηρισιτκές περιπτώσεις αποτελούν αυτές των Δημήτρη Σιόβα και Ρόι Κάρολ.

Ο νεαρός διεθνής στόπερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει επουλωθεί η πληγή που του προκάλεσε την θλάση βαριάς μορφής και πλέον μετράει αντίστροφα για τη επιστροφή του στην ενεργό δράση. Σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κάρολ, ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ θα απουσιάσει για πρώτη φορα σε φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό.


Ο 35χρονος τερματοφύλακας συνέχισε και την Παρασκευή την νοσηλεία του. Ο Κάρολ που έχει να επιδείξει το αήττητο στις εγχώριες διοργανώσεις υπερασπίζοντας την ερυθρόλευκη εστία, όπως έγινε γνωστό, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τις επόμενες τρεις - τέσσερις τουλάχιστον ημέρες, ώστε να συνεχίσει τη φαρμακευτική του αγωγή.

Επιπλέον, ο Αριέλ Ιμπαγάσα, συνέχισε και την Παρακευή ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με την προοπτική να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στους αγωνιστικούς χώρους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ