2013-01-11 21:57:05
Φωτογραφία για O κύριος αστυνομικός, κουνιάδος του βουλευτή
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθo βαλέτω… Αλλά ο υποδιοικητής της ιστορίας μας και αμαρτωλός είναι, και πέτρες πετάει Φωτιά άναψε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση η απαίτηση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη να ζητήσει ένα αυτοκίνητο για τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Zougla.gr, o υποδιοικητής, χωρίς δεύτερη σκέψη, βρήκε αμέσως ποιο αυτοκίνητο έπρεπε να παραχωρηθεί στο Γιώργο Καμίνη. Μάλιστα, για να είναι και πειστικός, συνέταξε και μία έκθεση στην Υπηρεσία, στην οποία υποδείκνυε τους λόγους για τους οποίους η διοικητής της… διπλανής πόρτας θα έπρεπε να παραδώσει το αυτοκίνητό της.

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε τα αυτοκίνητα για να μεταφέρουμε τους διοικητές σπίτι ή να τους/τις πηγαίνουμε στη λαϊκή αγορά για τα ψώνια τους, φαίνεται να έγραφε ο υποδιοικητής.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός τυγχάνει να είναι κουνιάδος βουλευτή, με αποτέλεσμα να μπορεί να λέει και κάποια πράγματα με το όνομά τους.

Μόνο που ο εν λόγω κύριος παρέλειψε στην έκθεσή του να αναφέρει ότι και εκείνος έχει στη διάθεσή του δύο μηχανές για να τον μεταφέρουν οι οδηγοί σπίτι του τα απογεύματα.

Όχι, για λαϊκή το περιστεράκι μας δεν μας ανέφερε κάτι, αν δηλαδή πετάγεται και ως εκεί για… μπρόκολα ο κύριος υποδιοικητής.

«Η κυρία διοικητής φοράει φούστα, αλλά μάλλον άλλοι θα πρέπει να την προβάρουν» είπε ένας αξιωματικός για την κόντρα των υψηλόβαθμων στελεχών της αστυνομίας.

Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ