2013-01-11 23:30:57
Φωτογραφία για Άλλαξε η ιδιοκτησία του Ολυμπιακού Βόλου
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (11/1) η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώς του Ολυμπιακού Βόλου. Η ΠΑΕ από τα χέρια του Παναγιώτη Μποτσιβάλη πέρασε σε αυτά του Δημήτρη Καραγιάννη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (11/1) σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώς του Ολυμπιακού Βόλου.

Έτσι η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ από τα χέρια του Παναγιώτη Μποτσιβάλη πέρασε σε αυτά του Δημήτρη Καραγιάννη και στον όμιλο επενδυτών που εκπροσωπεί.

Αμέσως μετά ο απερχόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναγιώτη Μποτσιβάλης δήλωσε: "Προσπάθησα και πέτυχα να πατήσει ο Ολυμπιακός Βόλου χορτάρι και να παίξει σε επαγγελματικό πρωτάθλημα. Αυτός ήταν και ο μόνος τρόπος να παίξει, αλλιώς θα ήμασταν ακόμη στα δικαστήρια.

Τα αποτελέσματα της ομάδας έδειξαν πως μπορεί να πάει ψηλά, παρόλο που η ομάδα χτίστηκε βιαστικά και με τις συνθήκες που όλοι γνωρίζουν το καλοκαίρι. Άλλωστε τα αποτελέσματα ακόμα και με ομάδες όπως ο Ατρόμητος και ο Αστέρας το αποδεικνύουν.


Να ευχαριστήσω όσους στάθηκαν δίπλα μου, τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, τον κόσμο και κυρίως τη Μένη Θεοδώρου που "έτρεξε" μαζί μου όλο αυτόν τον καιρό. Αν δεν ήταν ο κ. Καραγιάννης δεν θα κατέληγε πουθενά το σίριαλ της αλλαγής της διοίκησης, γιατί μέσα από τηλεοράσεις δεν γίονται αγοραπωλησίες ομάδων.

Το Θέμα λύθηκε όταν βρεθήκαμε τετ α τετ γιατί αυτές οι συμφωνίες μόνο έτσι γίνονται. Αυτή η ομάδα αξίζει να πάει στη Super League και με βάση την ενίσχυση που πρόκειται να γίνει, μπορεί τον στόχο να τον πετύχει εύκολα αρκεί να είναι όλοι κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου".

Καραγιάννης: "Στόχος η Super League"

Αμέσως μετά ο Δημήτρης Καραγιάννης ανέφερε: "Ευχαριστώ τον κ. Μποτσιβάλη και παραδέχομαι πως μου το είχε εκμυστηρευτεί πως εάν δεν ήμουν εγώ δεν θα υπήρχε συμφωνία. Βέβαια κανείς δεν περισσεύει από το Δ.Σ. Ο κ. Μποτσιβάλης στο επόμενο Δ.Σ. θα ανακηρυχτεί επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου".

Συνεχίζοντας ανέφερε τα ονόματα των μελών της προσωρινής διοίκησης που είναι οι: Βαρούτσικος Γιώργος, Καραγιάννης Δημήτρης, Κρατήρας Μανώλης, Κωσταράς Θεόδωρος, Μιτζικός Μιχάλης , Μπέης Γιάννης, Μπέϊκος Αθανάσιος, Ξηρακιάς Βασίλης, Παπαεμμανουηλίδης Παντελής, Ροϊδης Γιώργος και Χατζηστυλιανός Στέλιος.

Επίσης πρόσθεσε: "Η κίνηση είναι μεγάλη και η οικονομική ευρωστία της ομάδας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Πλέον αναλάβαμε την ομάδα της πόλης μας. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε με ασφάλεια τον Ολυμπιακό Βόλου στη Super League.

Μέχρι το καλοκαίρι η ομάδα θα έχει οργανωθεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Στοπαιχνίδι με τον Εργοτέλη με ένα εισιτήριο θα μπαίνουν δύο άτομα. Αποδεικνύουμε έμπρακτα πως θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας".

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό: "Η ομάδα που χτίστηκε το καλοκαίρι και η επιλογή των ποδοσφαιριστών ήταν εξαιρετική. Πρόθεση μας είναι να μην φύγει κανένας από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές.

Θα δώσουμε βάρος στην απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Ότι έχουμε εξαγγείλει ισχύει. Δίνουμε το σύνθημα της επίθεσης και της αντεπίθεσης κάτι που μετέφερα και στους παίκτες της ομάδας. Θα πρέπει εμείς σαν διοίκηση να αποσυρθούμε από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φώτα να πέσουν στην ομάδα".

Τέλος για το γηπεδικό είπε: "Το ΕΑΚ είναι ο πόθος όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου. Όμως για να επιστρέψει η ομάδα εκεί θα πρέπει το γήπεδο να γκρεμιστεί και να ξαναχτιστεί από την αρχή. Δεν υπάρχει ενδιάμεση λύση και προσωπική μου άποψη είναι πως είναι απίθανο να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο έργο αυτή την εποχή".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ