2013-01-12 02:19:18
Φωτογραφία για ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ : ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ
Στα ίσα κερδίζει τους αντιπάλους του ο Ολυμπιακός, όπως ξεκαθάρισε το μέλος του τεχνικού επιτελείου των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, Χρήστος Μαρμαρινός.

Ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, εξήγησε πως οι ερυθρόλευκοι δεν «κλέβουν» παιχνίδια: «Το να μπει να κλέψει ένα ματς ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν είναι σωστό. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μπαίνει και να νικάει στα ίσα τον αντίπαλο, όπου και να παίζει, όποτε και να παίζει».

Όσο για τους λόγους πως οι πρωταθλητές ηττήθηκαν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» από την Μπαρτσελόνα, πρόσθεσε: «Παίζαμε εναντίον της καλύτερης άμυνας της Ευρώπης, τόσο σε ποσοστά όσο και σε κατοχή. Δυστυχώς, οι ψηλοί μας είχαν χειρότερο ποσοστό από ό,τι η άλλη ομάδα. Φάγαμε κάποια καλάθια εκτός πλάνου, από παίκτες που δεν τραβούν σκορ από την Μπαρτσελόνα, όπως είναι ο Σάδα και ο Χουέρτας, κάναμε λάθη στην άμυνα και δημιουργήθηκαν καταστάσεις που φάγαμε εύκολο καλάθι από τον ψηλό. Στο μεγαλύτερο ποσοστό του παιχνιδιού ήμασταν αναποφάσιστοι και αργοί στη σκέψη μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ