2013-01-12 07:52:18
Φωτογραφία για Πετρόπουλος: «Τελικός το ματς με την Ξάνθη»
Οριακή είναι η αναμέτρηση με την Ξάνθη για την ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος, τονίζοντας πως θα πρέπει άπαντες στην Ένωση να είναι ενωμένοι.

Ο επιθετικός του Δικεφάλου ανέφερε πως είναι κρίμα για μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να βρίσκεται σε αυτή τη θέση, προσθέτοντας στη συνέντευξη του στην κάμερα της Nova πως όλοι οι συμπαίκτες του τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.

«Πιστεύω ότι όλοι όσοι βρισκόμαστε στην ΑΕΚ έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το ματς με την Ξάνθη είναι τελικός. Κάθε ματς από 'δω και πέρα είναι τελικός, αλλά αυτό του Σαββάτου είναι οριακό και πρέπει να το πάρουμε. Με τον Αστέρα παίξαμε καλά για μισή ώρα και προηγηθήκαμε. Δεχθήκαμε ανόητα γκολ και αυτό προσπαθούμε να βελτιώσουμε. Ελπίζω ότι αυτά τα λάθη δε θα γίνουν με την Ξάνθη και πρέπει έστω και με μισό μηδέν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το πρόγραμμα είναι βατό.

Υπάρχουν πολλά ματς στην έδρα μας τα οποία πρέπει να τα πάρουμε οπωσδήποτε, αλλά θα κυνηγήσουμε και τα εκτός. Βλέπετε ότι η βαθμολογική κατάταξη αλλάζει κάθε εβδομάδα και γίνονται συνεχώς εκπλήξεις», δήλωσε αρχικά ο Πετρόπουλος και πρόσθεσε:


«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Έφυγα με από μια μεγάλη και πήγα σε μια άλλη μεγάλη ομάδα. Το θέμα είναι μέσα από τα ματς που θα παίξω, να καταφέρω να βάλω γκολ, να νικάει η ομάδα για να ξεφύγει απ' αυτή την κατάσταση. Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο, είναι μεγάλη ομάδα και εύχομαι να βγει απ' αυτό το αδιέξοδο. Πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι κρίμα αυτή η μεγάλη ομάδα να ... (σταματάει το λόγο του). Δε θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι».

Όσο για τη στάση του κόσμου: «Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα και τώρα στα δύσκολα παραμένουν δίπλα. Κι εδώ τα παιδιά που κάνουν κατάληψη για τους λόγους τους είναι κοντά στην ομάδα. Είδατε τι έγινε και στην Τρίπολη. Προσπαθούμε κι εμείς να δείχνουμε καλό πρόσωπο. Υπάρχουν και πολλά νέα παιδιά, αλλά πλέον κάθε ματς είναι τελικός και θα πρέπει να παίρνουμε νίκες.

Όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή κι εγώ απ' την πλευρά μου προσπαθώ να τους δώσω ότι γνωρίζω από την εμπειρία μου. Θεωρώ ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε γιατί όλοι χρειαζόμαστε όλους. Πρέπει να είμαστε μια γροθιά, ενωμένοι, γιατί χωρίς αυτό δε θα τα καταφέρουμε».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ