2013-01-12 09:57:43
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ... ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ
Αποφασισμένος να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί από το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ο Λεβαδειακός. «Προσοχή στις πτέρυγες», ζητά ο Γιώργος Παράσχος.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που η πρόθεσή του είναι να προσθέσει άλλη μια καλή εμφάνιση αλλά και ένα αποτέλεσμα σε ό,τι έχει πετύχει μέχρι τώρα στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Γιώργος Παράσχος ζητά από τους παίκτες του ιδιαίτερη προσοχή στα άκρα του Ολυμπιακού και θέλει οι παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις πτέρυγες.

Ο Πίνο και ο Αμπντούν είναι οι παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Έλληνας τεχνικός και ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν τα μάτια τους… δεκατέσσερα στις προσπάθειές αυτών, αλλά και των μπακ (Τοροσίδη και Χολέβα) που τις περισσότερες φορές λειτουργούν ως εξτρέμ.

Η πιθανή 11άδα αποτελείται από τους: Κυριακίδης, Κουτσόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι, Ροτζέριο, Ακόστα, Βασιλείου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ