2013-01-12 11:38:45
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Γνωρίζοντας την δυναμικότητα του Λεβαδειακού ο Ολυμπιακός πηγαίνει με μεγάλη σοβαρότητα στο σημερινό εκτός έδρας ματς με τους Βοιωτούς (19:30, Novasports 2).

Το «διπλό» είναι ξεκάθαρος στόχος για τους παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ, οι οποίοι παράλληλα καταβάλλουν προσπάθεια να κατακτήσουν ως αήττητοι τον φετινό τίτλο.

Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στη Λιβαδειά. Δεν είναι μόνο η νίκη των Βοιωτών επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά οι έξι νίκες (και μόλις μία ήττα) που μετρούν στις επτά τελευταίες αγωνιστικές.

Έτσι, λοιπόν, οι παίκτες του Θρύλου πηγαίνουν… υποψιασμένοι στο σημερινό ματς, έχοντας παράλληλα τις γνωστές απουσίες (Κάρολ, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Σιόβας και Αβραάμ Παπαδόπουλος), αλλά και την επιστροφή του Αμπντούν.

Μέσα στην εβδομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε την τριπλέτα-φωτιά Αμπντούν, Πίνο και Τζιμπούρ εν όψει του Λεβαδειακού. Ωστόσο, δύσκολα θα τους ξεκινήσει και τους τρεις από την αρχή της αναμέτρησης. Αν ο Μασάντο παίξει στα χαφ, τότε στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Κολομβιανός. Αν όχι, τότε ο Πορτογάλος θα αγωνιστεί ως εξτρέμ και στο κέντρο θα είναι ο Γκρέκο.


Ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Μανωλά, Κοντρέρας και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, ο οποίος θα έχει ως εσωτερικά χαφ τους Γκρέκο (ή Μασάντο) και Μανιάτη. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Μασάντο (ή Πίνο) και Τζιμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Παπάζογλου, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου, Πάντελιτς και Ντιακιτέ. Η αποστολή βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αράχωβα και στον δρόμο υπήρχαν πολλά κορναρίσματα από οπαδούς της ομάδας, όταν έβλεπαν το πούλμαν.

Ο Ολυμπιακός με την συμπαράσταση 3.000 οπαδών του που θα κάνουν την εκδρομή στη Βοιωτία και θα μετατρέψουν σε μικρό Καραϊσκάκη το γήπεδο του Λεβαδειακού, πάει για μία ακόμη νίκη, την 14η, στο φετινό πρωτάθλημα ώστε να διατηρήσει ή να αυξήσει την απόσταση από τον ΠΑΟΚ στη μάχη του τίτλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ