2013-01-12 12:54:04
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Συγκρουόμενα τα 5 αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο...
Συγκρουόμενα θύμιζαν τα 5 αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο εχθές λίγο μετά το μεσημέρι στην οδό... Κ. Παλαμά και Πολυτεχνείου στην Πρέβεζα.

Όλα ξεκίνησαν όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, ι.χ. αγροτικό αυτοκίνητο που κινούνταν στην Κ. Παλαμά παραβίασε stop, με αποτέλεσμα να πέσει επάνω του ένα άλλο ι.χ. που κινούνταν επί της Πολυτεχνείου.

Στην συνέχεια το αγροτικό έπεσε αρχικά σε άλλο ι.χ. που ήταν παρκαρισμένο στην δεξιά πλευρά του δρόμου και εν συνεχεία σε δεύτερο που ήταν παρκαρισμένο στην αριστερή πλευρά για να πέσει το δεύτερο με την σειρά του στο μπροστινό επίσης ι.χ..

Η διασταύρωση γέμισε με ιδιοκτήτες οχημάτων να κρατούν στα χέρια τους ασφάλειες και διπλώματα και να περιμένουν την σειρά τους προκειμένου να καταγραφεί το συμβάν από την τροχαία που έφτασε στο σημείο.

Ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές είχαν σαν αποτέλεσμα οι συγκρούσεις με πολλούς να κάνουν τον σταυρό τους που δεν διέρχονταν από εκεί κάποιος πεζός, σημειωτέον ότι είναι ένα σημείο όπου υπάρχει μεγάλη κίνηση.

Βέβαια την ... "πάτησαν" και άλλοι ιδιοκτήτες οχημάτων αφού αφαιρέθηκαν από αστυνομικό της τροχαίας, οι πινακίδες ενός ι.χ. που ήταν παρκαρισμένο παράνομα και εμπόδιζε την ορατότητα διερχόμενων αυτοκινήτων από την συγκεκριμένη διασταύρωση καθώς και περίπου 7 άλλα οχήματα που επίσης ήταν παρκαρισμένα παραβιάζοντας την ειδική πινακίδα σήμανσης.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ