2013-01-12 16:21:50
Φωτογραφία για Περιμένει την ευκαιρία ο Ιντζίδης
Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία σε περίπτωση που ο Δώνης του τη δώσει αύριο, είναι ο Χρήστος Ιντζίδης από την στιγμή που είναι τιμωρημένος ο Βιβιάν και απουσιάζει ο Κουμαλό. Ο Ιντζίδης που γνωρίζει πώς ο Δώνης σκέφτεται και τον Κατσουράνη για τη θέση δίπλα στον Κατσικά:  «Κάθε ποδοσφαιριστής όταν του πει ο προπονητής ότι πρέπει να παίξει, πρέπει να είναι 100% έτοιμος. Ετσι θ' αρπάξει την ευκαιρία. Εννοείται πως αν μ' επιλέξει ο προπονητής να παίξω θα είμαι απόλυτα έτοιμος ν' αγωνιστώ»

 Για την κατάσταση στην ομάδα: «Το παιχνίδι στην Κομοτηνή αν και ξεκίνησε άσχημα καταφέραμε και το γυρίσαμε, στο τέλος ήμασταν εμείς χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς. Μετά από τρεις ημέρες - τέσσερις, στο παιχνίδι του Κυπέλλου αν και κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση κατά τη γνώμη μου κι είχαμε ευκαιρίες, δοκάρια . δεχτήκαμε δυο γκολ από φάσεις που αν τις δείτε δεν εμπνέοουν κάποιο κίνδυνο. Εντάξει . έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε και είναι το παιχνίδι αύριο που πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι εξαιρετικά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».


Για το αν έχουν ξεπεράσει την ήττα από την Καλλιθέα: «Θέλοντας και μη πρέπει να το κάνουμε αυτό, αν θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και 100% έτοιμοι για το παιχνίδι το αυριανό. Θα το αφήσουμε προς το παρόν να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα κι όταν έρθει η ώρα θα κοιτάξουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο θα γίνει μέσα στην Τούμπα».

Για το ότι ο Ατρόμητος είχε επικρατήσει στον πρώτο γύρο: « Η ήττα που είχαμε δεχτεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν - κατ' αρχήν - στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η ομάδα δεν είχε 'δέσει' τόσο καλά όσο πιστεύω είναι αυτή τη στιγμή. Ενα δεύτερο είναι ότι θα παίξουμε στην Τούμπα, μεγάλο 'όπλο' για εμάς και πιστεύω να είμαστε εμείς χαρούμενοι».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ