2013-01-12 16:21:04
Φωτογραφία για Άγγελος Τσιγκρής: «Εμπαίζουν την Αιγιάλεια με το ζήτημα της λειτουργίας της ΔΟΥ…»
Με αφορμή τις παλινωδίες του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τη λειτουργία της ΔΟΥ Αιγίου, καθώς και τις δήθεν “παρεμβάσεις” διαφόρων παραγόντων του νομού μας, ο Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενώ παραμένουν άλυτα χρόνια προβλήματα της Αιγιάλειας, κάποιοι επιμένουν να εμπαίζουν τους πολίτες και τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας αναφορικά με το ζήτημα της λειτουργίας της ΔΟΥ Αιγίου.

Εδώ και τρεις μήνες, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν μας έχει δώσει μια σαφή και οριστική απάντηση για το ζήτημα, μάλλον γιατί ασχολείται με τους νέους φόρους ύψους 3 δις ευρώ που θα μας καταλογιστούν με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίζεται την Παρασκευή στη Βουλή.

Η χρονίζουσα αυτή εκκρεμότητα, με ευθύνη των αρμόδιων κυβερνητικών παραγόντων, πέρα από την αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, προκάλεσε και φαινόμενα πολιτικής εκμετάλλευσης από τοπικούς παράγοντες.


Βουλευτές και δήμαρχοι, μέχρι και πολιτευτές, όλοι συνομιλούν -το λιγότερο τηλεφωνικά- με τον πρωθυπουργό για το ζήτημα της ΔΟΥ Αιγίου!

Το υπουργείο Οικονομικών πρέπει να κατανοήσει ότι το κλείσιμο της ΔΟΥ Αιγίου θα έχει σοβαρότατες συνέπειες για ολόκληρη την Αιγιάλεια, αφού χιλιάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής -που έχουν εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις- θα πρέπει να μετακινούνται στην Πάτρα.

Η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να αναστείλει την απόφασή της αυτή.

Οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Αχαΐας και της Αιγιάλειας πρέπει να απαντήσουν στην τοπική κοινωνία ποιες είναι ακριβώς οι ενέργειές τους για να αποφευχθεί το “λουκέτο” στη ΔΟΥ Αιγίου, πέρα βέβαια των συχνών επικοινωνιών και επαφών τους με τον πρωθυπουργό…».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aστρολογικές Προβλέψεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aστρολογικές Προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ