2013-01-12 19:31:03
Φωτογραφία για Συλλήψεις στην Φαρκαδόνα Τρικάλων για την προώθηση στην πορνεία 43χρονης
Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στην Φαρκαδόνα από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ζευγάρι και συγκεκριμένα... 63χρονος και 45χρονη, οι οποίοι ως υπεύθυνοι καταστήματος – μπαρ προωθούσαν στην πορνεία υπάλληλο του καταστήματος.

Σε βάρος τους αλλά και σε βάρος της 53χρονης ιδιοκτήτριας του μπαρ που αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της μαστροπείας και της διευκόλυνσης ακολασίας.

Επιπλέον, συνελήφθη η 43χρονη Ελληνίδα υπάλληλος – σερβιτόρα του καταστήματος για παραβίαση της νομοθεσίας περί Δημόσιας Υγείας και αφροδίσιων νοσημάτων.

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για προώθηση στην πορνεία των εργαζομένων στο κατάστημα γυναικών, Αστυνομικός του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων προσποιούμενος τον πελάτη πήγε στο συγκεκριμένο μπαρ.

Εκεί η 43χρονη σερβιτόρα μετά από παρακίνηση των υπευθύνων του καταστήματος, οδήγησε τον Αστυνομικό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προκειμένου να προβεί σε ασελγείς πράξεις, αντί του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ, το οποίο παρέλαβε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Τα προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 50 ευρώ κατασχέθηκε, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 185 ευρώ που βρέθηκαν στο κατάστημα, ως προερχόμενα από την μαστροπεία γυναικών.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με Κατσουράνη στην άμυνα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με Κατσουράνη στην άμυνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ