2013-01-12 19:25:21
Φωτογραφία για ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ, ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ... ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0 ΣΕΤ
Ο Παμβοχαϊκός σταμάτησε το σερί του Ολυμπιακού νικώντας τον με 3-0 σετ στο κατάμεστο κλειστό της Βόχας.

Την φετινή χρονιά ο Ολυμπιακός έδειχνε... ασταμάτητος και φαινόταν ότι δύσκολα θα μπορούσε κάποια ομάδα να τον σταματήσει. Μετρώντας 12 στα 12 στο πρωτάθλημα και συνολικά 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη φαινόταν σαν να μην είχε αντίπαλο.

Οι Βραχατιώτες όμως, έχοντας συνολικά στο πρωτάθλημα 4-2 νίκες στα δύο χρόνια που βρίσκονται στην Α1 κόντρα στους ερυθρόλευκους, σταμάτησαν το αήττητο του Ολυμπιακού επικρατώντας με 3-0. Μια ήττα που ήρθε για τους πρωτοπόρους στην 13η αγωνιστική Ο αγώνας στο κλειστό της Βόχας έγινε σε συναισθηματική φόρτιση για τον χαμό του Νίκου Σαμαρά. Οι παίκτες του Θρύλου έπαιξαν με μαύρα περιβραχιόνια και οι Βραχατιώτες έχοντας σε σημείο της φανέλας τον αριθμό 9, στη μνήμη του αδικοχαμένου βολεϊμπολίστα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά...


Η ήττα με 3-0 σετ δεν κοστίζει βαθμολογικά στους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα που βρέθηκαν μακριά από το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία, Μίλαν Γιούρισιτς.

Οι ερυθρόλευκοι στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (19:00) με την Στρόιτελ Μινσκ για το CEVChallengeCup.

Τα σετ: 25-23, 25-22, 26-24

Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Μαντέκας 6, Καλντέιρα 14, Τερζής 2, Καραγιάννης 9, Γιοβάνοβιτς 21, Πανταλέων 6, Δημητρακόπουλος (λ. 55%)/ Δρόγκαρης, Παπαδόπουλος.

Ολυμπιακός (Δ. Καζάζης): Χριστοφιδέλης 10, Φιλίποφ 3, Παπαδόπουλος 7, Κοκκινάκης 8, Γιορντάνοφ 17, Σμαραγδής 6, Στεφάνου (λ. 64%)/ Μαρούλης 1, Ποτότσνικ 1, Σωτηρίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ