2013-01-13 01:37:06
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Γιατί να υποστηρίζουμε τις καταλήψεις;
Γιατί να υποστηρίζουμε τις καταλήψεις; Είναι απλό:

1) Για να δικαιωθούν οι τεμπέληδες ψευτοεπαναστάτες, που επαναστατούν κατά της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, τρεφόμενοι με το χαρτζιλίκι του μπαμπά.

2) Για να έχουν χώρο να κρύβουν τα υλικά για τις μολότοφ. Έτσι θα μπορέσουν να κάψουν και τους υπόλοιπους εργαζομένους της Marfin που γλύτωσαν. Επίσης θα κάψουν την Αθήνα 2-3 φορές ακόμα. Έτσι θα βελτιώσουν την κοινωνία!

3) Για να μην υπάρχει νόμος και να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει, ώστε από ευρωπαϊκή χώρα τρίτης κατηγορίας να μετατραπούμε σε τριτοκοσμική χώρα τελευταίας κατηγορίας. Χώρα με εργαζόμενους ακόμα πιο εξαθλιωμένους, που θα έχουν στην τσέπη δραχμές. Δραχμές, με τις οποίες δε θα μπορούν να αγοράσουν σχεδόν τίποτα!

4) Για να γίνει η μολότοφ, η σφεντόνα, το γκαζάκι και η πέτρα πολιτικό επιχείρημα και μέσο πολιτικού διαλόγου. Δεν χρειάζονται εφαρμόσιμες προτάσεις, λογικές διεκδικήσεις και διαδηλώσεις με δίκαια αιτήματα. Δε χρειάζεται διάλογος, ούτε επιχειρήματα. Καταστρέφεις καταστήματα (για να μείνουν οι εργαζόμενοι άνεργοι) και καις μερικά αυτοκίνητα. Έτσι διορθώνεις την κοινωνία!


5) Για να εφαρμόσουμε την ιδεολογία των αντιεξουσιαστών, ώστε να μην υπάρχει κράτος, ούτε στρατός και να απομονωθούμε από την "κακή" Ευρώπη. Έτσι θα μπορέσουν οι Τούρκοι να πάρουν τη Θράκη και το Αιγαίο με όλη τους την άνεση, χωρίς καμία αντίσταση και χωρίς φόβο για αντίδραση από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

6) Για να μπαίνουν διάφοροι άσχετοι στα πανεπιστήμια, να προκαλούν καταστροφές στην περιουσία του λαού και να μην αφήνουν το πανεπιστήμιο να προσφέρει δωρεάν παιδεία σε αυτούς που θέλουν πραγματικά να μορφωθούν.

7) Για να μπαίνουν ανεξέλεγκτα χιλιάδες λαθρομετανάστες σε μια χώρα που δεν μπορεί να ζήσει ούτε τους ντόπιους.

8) Για να ενισχύεται το αντίθετο άκρο, οι νεοναζιστές, που είναι φανατικοί, βίαιοι και επικίνδυνοι. Όμως αυτοί ευνοούνται όταν υπάρχει αναταραχή και ανομία, γιατί πείθουν τους αφελείς ότι θα αποκαταστήσουν την τάξη.

9) Για να μπορούν κάποιοι συριζαίοι βουλευτές να διεκδικούν την εξουσία παριστάνοντας τον αντιεξουσιαστή. Να δηλώνουν αναρχικοί διεκδικώντας την αρχή! Αναρχικοί που θέλουν να κυβερνήσουν και αριστεροί που θέλουν να κάνουν τον εργαζόμενο φτωχότερο με τη δραχμή! Παράλληλα εισπράττουν τον υψηλό κρατικό μισθό που εμμέσως προέρχεται από τα δανεικά των κακών Ευρωπαίων (αφού τα δικά μας λεφτά δεν φθάνουν για τα έξοδα του κράτους).

10) Για να στηρίζουν άθελά τους το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής, αφού δεν προσφέρουν συγκεκριμένες εφαρμόσιμες πολιτικές προτάσεις, παρά μόνο αναταραχή, που αποσπά την προσοχή των πολιτών από άλλα κρίσιμα ζητήματα.

Ασφαλώς τα παραπάνω δεν δίνουν άλοθι στα λάθη των κυβερνώντων, οι οποίοι δεν γνωρίζουμε σε ποιό... απόκρυφο σημείο είχαν κρύψει τη λίστα Λαγκάρντ, ενώ την ίδια στιγμή μας τάραξαν στους φόρους. Να διαδηλώνουμε, να διεκδικούμε βελτίωση της κυβερνητικής πολιτικής, στήριξη των φτωχών, πάταξη της διαφθοράς (να πληρώσουν τα λαμόγια) και βελτίωση της θέσης των εργαζομένων. Να θέλουμε την Ελλάδα μέσα στον πυρήνα της Ευρώπης και όχι στον τρίτο κόσμο! Και να αναδείξουμε έντιμους και λογικούς πολιτικούς. Τι χρειάζονται οι καταλήψεις; Τι προσφέρουν οι σφεντόνες και οι μολότοφ;

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ