2013-01-13 12:34:04
Φωτογραφία για Η Ρούμπι καταθέτει αύριο στη δίκη Μπερλουσκόνι
Η Μαροκινή χορεύτρια, Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, που έγινε η πέτρα του σκανδάλου «Ρούμπιγκεϊτ», θα εμφανιστεί αύριο ενώπιον δικαστηρίου στο Μιλάνο για να καταθέσει στη δίκη Μπερλουσκόνι. Η εξέλιξη αποκτά έντονο ενδιαφέρον, καθώς ο Καβαλιέρε επιχειρεί την επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές επαφές επί πληρωμή με την καλλίγραμμη «Ρούμπι» ενώ ήταν ανήλικη. Τόσο ο ίδιος, όσο και η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, η οποία στο παρελθόν εργαζόταν ως pole-dancer σε νυχτερινά κλαμπ με το ψευδώνυμο «Ρούμπι η καρδιοκλέφτρα», έχουν αρνηθεί πως είχαν σεξουαλικές σχέσεις.

Η δικηγόρος της Ελ Μαχρούγκ ανακοίνωσε πως η Καρίμα θα είναι παρούσα στο δικαστήριο τη Δευτέρα, έχοντας επιστρέψει από το Μεξικό, όπου βρισκόταν για διακοπές. Η απουσία της φέρεται τουλάχιστον ως ο λόγος που δεν κατέθεσε τον περασμένο Δεκέμβριο ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο 76χρονος Μπερλουσκόνι αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών αν κριθεί ένοχος για μαστροπεία και κατάχρηση εξουσίας. Ωστόσο, οι αναλυτές επισημαίνουν πως η διαδικασία αυτή μπορεί να κρατήσει χρόνια ακόμη και στην περίπτωση που καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, αφού έχει το δικαίωμα δύο εφέσεων. Προκειμένου να αποφύγει δυσάρεστες εκπλήξεις, ο Μπερλουσκόνι προτίθεται να ζητήσει αναβολή της δίκης για μετά τις εκλογές του Φεβρουαρίου.
exelixeis.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ