2013-01-15 20:55:18
Φωτογραφία για ΟΜΟΘΥΜΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ (VIDEO)
Την ανάγκη να υψωθεί ένα «οχυρό» απέναντι στη βία από σύσσωμες τις πολιτικές δυνάμεις υπογράμμισαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος και ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, εξερχόμενοι του Μεγάρου Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που είχαν με τον Πρωθυπουργό.

Σύσσωμες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να σηκώσουν ένα οχυρό απέναντι σε όσους υπονομεύουν την ομαλότητα, δήλωσε ο κ. Κουβέλης, προσθέτοντας ότι την συνάντηση απασχόλησε ακόμη το θέμα της δημιουργίας ενός δικτύου κοινωνικής προστασίας.

Νωρίτερα, εξερχόμενος από το Μαξίμου, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Ν. Δένδιας, σημείωσε πως ενημέρωσε τους κυβερνητικούς εταίρους για τα πρόσφατα κρούσματα βίας και τις «μεγάλες», όπως είπε, προσπάθειες που γίνονται για την εμπέδωση της δημόσιας ασφάλειας. Διαμήνυσε επίσης για μία ακόμη φορά ότι «η ανομία από οπουδήποτε κι αν προέρχεται δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή».


Για τις αποφάσεις του Eurogroup την επόμενη Δευτέρα, για την επόμενη δόση, για αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν και για το μεγάλο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί την άνοιξη, ενημέρωσε από την πλευρά του τους πολιτικούς αρχηγούς ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Ο κ. Στουρνάρας διευκρίνισε πως δεν έγινε συζήτηση για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, σημειώνοντας πως ακόμα δεν έχει ληφθεί κάποια σχετική απόφαση. Ο ίδιος ανέφερε πως ο φόρος πολυτελείας θα αντικατασταθεί με το τέλος πλεύσης για τα σκάφη αναψυχής ενώ σε ερώτηση σχετική με το θέμα αύξησης των κονδυλίων για τη Δημόσια Τάξη, ο κ. Στουρνάρας είπε πως δεν έχει σχετική ενημέρωση.

ΑΜΠΕ
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ