2013-01-15 23:58:45
Φωτογραφία για Το τελευταίο αντίο στον Άγγελο Τσιπούρα, το 16χρονο «αγγελούδι» του Άρη
Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως ο Άγγελος Τσιπούρας, ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη δεν είναι πια στη ζωή. Χθες άφησε την τελευταία του πνοή, εντελώς αναπάντεχα όταν λιποθύμησε στο σχολείο και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Η κηδεία του έγινε σήμερα στις 15:00 στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης και παρούσα για το τελευταίο αντίο ήταν όλη η οικογένεια του Άρη.  Από το πρωί οι σημαίες στο «Κλ. Βικελίδης» κυματίζουν μεσίστιες, ενώ αποφασίστηκε να αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 3 σε όλα τα παιχνίδια της Κ-17 μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

«Είναι απίθανο, ανέλπιστο και τραγικό αυτό που συνέβη. Μόλις το ακούσαμε στην ΠΑΕ χθες το πρωί, μας βγήκε από μέσα μας αυθόρμητα το «γιατί θεέ μου;». Είναι τραγικό. Έχω ένα νεαρό γιο, στην ηλικία του συγχωρεμένου, που έχει έξι παιδιά που παίζουν στον Άρη ποδόσφαιρο στο λύκειο της Τούμπας. Έπεσε σαν βόμβα η είδηση. Θερμά συλλυπητήρια στους γονείς. Είναι τραγικό και είμαστε συγκλονισμένοι», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης.


Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του νεαρού ποδοσφαιριστή οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αφού διαπιστώθηκε πως υπέστη οξύ εγκεφαλικό και πνευμονικό οίδημα. Ωστόσο, η τυπική επικύρωση της τελευταίας διάγνωσης, θα γίνει μετά τις ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται σε περίπου ένα μήνα.

Ο Άγγελος Τσιπούρας  γεννήθηκε 1 Απριλίου του 1996. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Συλλόγου. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν μέλος της τρίτης τάξης της επαγγελματικής ομάδας και από τα βασικά στελέχη της ομάδας Κ-17 του ΑΡΗ, που τον περασμένο Μάιο κατέκτησε τον τίτλο Πρωταθλητή Ελλάδας στην Τρίπολη. Αγωνιζόταν στη θέση του αριστερού μπακ.

Οι ποδοσφαιριστές τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, ενώ κατατέθηκε σχετικό αίτημα στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.

Από το πρωί, οι συμπαίκτες του και φίλαθλοι του Άρη, εύχονται «Καλό ταξίδι», ενώ  το σύνθημα «Άγγελος ζωντανός, για πάντα Αρειανός» έχει γεμίσει τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Έσβησε" ο16χρονος παίκτης του Άρη, Αγγελος Τσιπούρας

Θρήνος στην οικογένεια του Αρη, καθώς το πρωί της Δευτέρας (14/1) έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο νεαρός παίκτης της ομάδας Κ17 των «κιτρίνων» ΒΙΝΤΕΟ -Στέλιος Τσιπούρας: "Ο γιος μου ξεψύχησε στα χέρια μου"

Ο πατέρας του Άγγελου Τσιπούρα, Στέλιος Τσιπούρας, βρήκε την δύναμη να τοποθετηθεί στην κάμερα της ΕΤ3 για τις συγκλονιστικές στιγμές ...
Allinsports
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην άκρη...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην άκρη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ