2013-01-17 10:52:04
Φωτογραφία για Ευκαιρίες για Πρακτική Άσκηση.. Στην Ευρώπη!
της Αθανασίας Κωνσταντίνου

Βρείτε πληθώρα πόστων εργασίας και Ευκαιριών για Πρακτική Άσκηση στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας τη μηχανή ...αναζήτησης της Euractiv Job Site..! Ο, τι πιο χρήσιμο για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας σημείωμα με μια Διεθνή Εμπειρία..!

Διαβάστε τις Εντυπώσεις Εργοδοτών από την Πρακτική Άσκηση Νέων της Ευρώπης:

Magdalena Münstermann, Μηχανικός, Bernd Münstermann GmbH and Co KG, Γερμανία

«Οι νέοι που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση στην εταιρία μας συμμετέχουν στο ‹διεθνικό δίκτυο κατάρτισης›. Αποκτούν πρόσθετα προσόντα ουσιαστικής σημασίας για το προσωπικό μας, ούτως ώστε η εταιρία μας να διατηρήσει και να αυξήσει το επίπεδο της ανταγωνιστικότητάς της μέσα στην εσωτερική Ευρωπαϊκή αγορά.»

Elena Hachuel, Αρχιτέκτονας, Habitan Arquitectos, Ισπανία.

«Οι νέοι ξέρουν πολλά πράγματα και είναι πιο ενημερωμένοι από εμάς
. Για παράδειγμα προγράμματα. Ξέρουν να χρησιμοποιούν προγράμματα 3D που εμείς μπορεί να μην ξέρουμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Είναι πιο κοντά στη θεωρία, στον κόσμο του Πανεπιστημίου. Μας αρέσει να δουλεύουμε μαζί τους για τον λόγο αυτό, γιατί μπορούν να μας προσφέρουν νέες ιδέες. Εμείς τους προσφέρουμε τις γνώσεις και την πείρα μας. Τους δίνουμε ελευθερία και αυτονομία στη διαχείριση των σχεδίων.»

Elena Adrián, Βοηθός Μάρκετινγκ, Russell Bedford International, Ηνωμένο Βασίλειο.

«Στην εταιρία μας χρειαζόμαστε άτομα που να μιλάνε πολλές γλώσσες. Και είναι πιο εύκολο να τα βρούμε ανάμεσα στους ασκούμενους νέους. Δεχόμαστε δύο ασκούμενους κάθε χρόνο, αλλάζουν δηλαδή κάθε 6 μήνες, δεδομένου ότι η περίοδος πρακτικής άσκησης διαρκεί 6 μήνες. Τους προσφέρουμε την ευκαιρία να αποκτήσουν πραγματική επαγγελματική εμπειρία και να κάνουν εξάσκηση σε μία ξένη γλώσσα, να έρθουν σε επαφή με μία άλλη κουλτούρα, να εργαστούν στο κέντρο του Λονδίνου...»

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε χώρα,

τομέα και διάρκεια εργασίας.

jobs.euractiv.com
campuscy.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ