2013-01-17 10:41:10
Φωτογραφία για Αυγερινοπούλου: Πράσινο στρατόπεδο η ΣΕΤΤΗΛ
«Πράσινο» Στρατόπεδο θα γίνει η Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ Πύργου μετά από σχετική πρόταση της Βουλευτού Ηλείας Ν.Δ. και Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Διονυσίας - Θεοδώρας

Αυγερινοπούλου. Με επιστολή του, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριος Ελευσινιώτης ενημέρωσε επίσημα σήμερα, τη Βουλευτή ότι έκανε δεκτή την πρότασή της «και η Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ θα προστεθεί στη λίστα των «πράσινων» στρατοπέδων και θα ενταχθεί σε πρόγραμμα υλοποίησης ενεργειακής και περιβαλλοντικής αναβάθμισης».

Η επιστολή του κ. Ελευσινιώτη έρχεται μετά από συντονισμένες και διαρκείς επαφές της Βουλευτού με την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καθώς και μετά από ενδελεχή πρόταση που απέστειλε στο Επιτελείο. Η κα. Αυγερινοπούλου είχε θέσει το θέμα τόσο στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, παρόντος του Υπουργού κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, στον Υφυπουργό κ. Καράμπελα καθ’ύλην αρμόδιο  για την αναδιάρθρωση των στρατοπέδων, όσο και στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, στην οποία προεδρεύει παρόντος του Υφυπουργού κ. Ελευσινιώτη και επιτελών του, οι οποίοι έχουν θέσει ιδιαίτερα υψηλά στην ατζέντα του ελληνικού στρατού την προστασία του περιβάλλοντος και την ενεργειακή αυτονομία του.


Η Βουλευτής Ηλείας απευθύνθηκε στην ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας παρουσιάζοντας και  αναλυτική πρόταση περιβαλλοντικής, ενεργειακής και εκπαιδευτικής αναβάθμισης της Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ επωφελή, τόσο για το στράτευμα, όσο και για την Ηλεία.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρη την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τον κ. Παναγιωτόπουλο, τον κ. Καράμπελα, τον κ. Ελευσινιώτη και το εξαιρετικό επιτελείο τους, διότι αναγνώρισαν τη σημασία της Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ και θα αναλάβουν μια τόσο σημαντική δράση για το στρατόπεδο και την Ηλεία. Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει σκοπό να βάλει λουκέτο στη Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ, αλλά σκοπεύει να την αναβαθμίσει έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει και στο Νομό μας και στην εθνική ασφάλεια» δήλωσε η Βουλευτής Ηλείας.

Ολόκληρη η επιστολή του Υφυπουργού Άμυνας, κ. Ελευσινιώτη έχει ως εξής:

Αξιότιμη Κυρία Αυγερινοπούλου,

Με ιδιαίτερη χαρά έλαβα την επιστολή σας με την οποία ζητάτε την ανάληψη από μέρους μας πρωτοβουλίας για την αξιοποίηση της Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ., γεγονός που αποδεικνύει το ενδιαφέρον σας για την βέλτιστη εκμετάλλευση της περιουσίας του δημοσίου. Τα θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής του ΥΠΕΘΑ παρακολουθούνται και αναλύονται από ειδικούς επιτελείς με εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και εμπειρία.

Με βάση τα ανωτέρω σας ενημερώνω, ότι η σχετική πρότασή σας να προστεθεί η Σ.Ε.Τ.ΤΗΛ. στη

λίστα των στρατοπέδων, θα ενταχθεί σε πρόγραμμα υλοποίησης ενεργειακής και περιβαλλοντικής αναβάθμισης σε επόμενη προγραμματική φάση.

Σε αυτό το πλαίσιο παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία προς όφελος της ανάπτυξης της περιβαλλοντικής συνείδησης της ελληνικής κοινωνίας.

Με εκτίμηση

Δημήτριος Ελευσινιώτης

Υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας

http://www.ilialive.gr/ilialive-%CF%81%CE%BF%CE%AE/item/%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF-%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CF%84%CF%84%CE%B7%CE%BB.html 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ