2013-01-19 10:29:03
Φωτογραφία για Στην ουρά για τρόφιμα 25.000 Τρικαλινοί
Όλο και περισσότεροι Τρικαλινοί προσφεύγουν σε συλλόγους και φορείς, για μερικά κιλά… ρύζζι, λάδι και μακαρόνια!!!... Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνεχίζει τη δωρεάν διανομή τροφίμων, μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων που με τη σειρά τους θα τα διανείμουν σε 25.259 δικαιούχους.

Πιο συγκεκριμένα, χθες Παρασκευή στις αποθήκες πολυτέκνων στη Νέα Ζωαγορά δόθηκαν 24.808 κιλά ρυζιού στον Σύλλογο Πολυτέκνων και άλλα 24.240 κιλά ρυζιού στους παρακάτω φορείς του Νομού:

Στον Σύλλογο Γονέων με τρία παιδιά, στο Διογένειο Οικοτροφείο – ΕΠΑΨΥ, στο Γηροκομείο Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών, στην Τράπεζα Αγάπης Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής, στο Φιλόπτωχο Ταμείο Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου, στην Τράπεζα Αγαπής Αγίου Αθανσίου Πυργετού, στην Τράπεζα Αγάπης Συλλόγου Ενοριτών Αγίου Αθανασίου Μπάρας, στην Τράπεζα Αγάπης Ι.Ν. Αγίας Επισκέψεως και στον Σύνδεσμο Αγάπης και Διακονίας.


Το πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων σε απόρους του νομού Τρικάλων, υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την ευθύνη για το νομό Τρικάλων έχει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε Τρικάλων.

Το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων αφορά άπορα άτομα και συγκεκριμένα αυτά που έχουν πραγματική ανάγκη και τα κριτήρια για τη συμμετοχή είναι εισοδηματικά (ανάλογα με το ύψος της φορολογικής δήλωσης).

Μιλώντας για το Πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων συνολικά στη Θεσσαλία, ο Περιφερειάρχης κ. Κ. Αγοραστός τόνισε χαρακτηριστικά: «Σε αυτή τη δύσκολη χρονικά στιγμή που περνά η χώρα και λαμβάνοντας υπόψιν την πραγματικά τραγική κατάσταση στην οποία έχουν έλθει πολλές οικογένειες, εμείς ως Περιφέρεια, προσπαθούμε με συντονισμένες κινήσεις όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας. Προς αυτή την κατεύθυνση, δρομολογήσαμε γρήγορα τις προαπαιτούμενες διαδικασίες και προχωρήσαμε στην ενημέρωση όλων των φορέων, έτσι ώστε να φτάσουν τα τρόφιμα έγκαιρα τα τρόφιμα στα χέρια των ανθρώπων που τα έχουν άμεση ανάγκη. Σε όλη τη Θεσσαλία ωφελούνται συνολικά 57.000 συμπολίτες μας. Στόχος μας θα είναι πάντα να βοηθούμε τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με κάθε πρόσφορο μέσο».

Όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του ο κ. Μιχαλάκης: «Το πρόγραμμα διανομής τροφίμων, που υλοποιείται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε στενή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων είναι πολύ σημαντικό διότι μπορούμε, με αυτόν τον τρόπο, να βοηθήσουμε έναν τόσο μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Στόχος μας είναι να ανακουφίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες».
trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακουσον...άκουσον...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ακουσον...άκουσον...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ