2013-01-19 15:00:16
Φωτογραφία για Χρυσές Σφαίρες 2013: Τα χρώματα στο μακιγιάζ
Ποιες τάσεις είδαμε στο κόκκινο χαλί:

 Οι celebrities πειραματίστηκαν με το μακιγιάζ τους στις φετινές Χρυσές Σφαίρες. Τόλμησαν να φορέσουν έντονα κραγιόν σε ιδιαίτερα χρώματα, όπως μωβ και φούξια ενώ δεν ακολούθησαν την περπατημένη επιλέγοντας το φλογερό κόκκινο, παρά προτίμησαν το γλυκό κερασί. To nude μακιγιάζ ήταν για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστής του κόκκινου χαλιού ενώ η ένταση στα μάτια μαγνήτιζε τα βλέμματα. H Rosie Huntington-Whiteley, η Eva Longoria, η Julianne Moore, η Sienna Miller και η Jessica Chastain ξεχώρισαν για το μακιγιάζ τους, στη βραδιά των βραβείων.

Δείτε αναλυτικά:

Rosie Huntington-WhiteleyΤόνισε τις βλεφαρίδες της με μαύρη μάσκαρα, τα ζυγωματικά με τερακότα και την παράσταση έκλεψε το κερασί κραγιόν της σε ματ υφή.

Eva LongoriaΈδωσε έμφαση στο μακιγιάζ των ματιών. Επέλεξε ροζ και καφέ σκιά για το άνω βλέφαρο, τόνισε το περίγραμμα με μαύρο μολύβι, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο υγρά και τοποθέτησε ψεύτικες βλεφαρίδες για ένα πιο dramatic look. Nude χείλη ολοκλήρωσαν την εμφάνιση.


 

Julianne MooreΗ κοκκινομάλλα ηθοποιός αντικατέστησε το αγαπημένο κόκκινο κραγιόν της με ένα έντονο ροζ. Με αυτό τον τρόπο ανανέωσε και φρέσκαρε την εικόνα της.

 

Sienna MillerΗ ηθοποιός επέλεξε nude μακιγιάζ για τη βραδιά των Χρυσών Σφαιρών, αφήνοντας τη φυσική της ομορφιά να λάμψει. Ένα ματ, ροζ κραγιόν "έντυσε" τα χείλη της.

  

Jessica ChastainΈνα από τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ της βραδιάς. Η ηθοποιός τόνισε ελαφρώς τα μάτια της με μία μπεζ σκιά και μαύρη μάσκαρα και έβαψε τα χείλη της με ένα μωβ κραγιόν σε ανοιχτή απόχρωση, ανανεώνοντας το retro look που τόσο αγαπάει.

 

http://www.jenny.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συλλεκτικές KTM Six Days του 2013
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συλλεκτικές KTM Six Days του 2013
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ