2013-01-19 15:45:04
Φωτογραφία για Καμμένος για ΔΟΛ: Ο βρόμικος πόλεμος έχει και συνέπειες – Θα κινηθούμε νομικά
Σφοδρή επίθεση κατά του ΔΟΛ εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το δημοσίευμα των Νέων, το οποίο ανέφερε έναν διάλογο που φέρεται να είχε ο κ. Καμμένος με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μειμαράκη. Μάλιστα ο κ. Καμμένος μιλώντας και στο iefimerida.gr είπε πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, αφού όπως υποστήριξε δεν ζήτησε ποτέ ουίσκι από τον κ. Μεϊμαράκη και χαρακτήρισε τους διαλόγους φανταστικούς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ο κ.Καμμένος φέρεται να είπε στον κ. Μεϊμαράκη «Προεδρούκο μου, βάλε μου ένα ουίσκι»και του τσίμπησε το... μάγουλο. Ο κ. Μεϊμαράκης του είπε «Πάνο σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια», εκείνος όμως φαίνεται πως επέμεινε και του είπε: «Ελα μωρέ τώρα. Καλά, θα το πω στη Βούλα», τη γραμματέα του προέδρου της Βουλής.

Η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη κατά του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, με αφορμή τα δημοσιεύματα λάσπης σε βάρος τους. Οι συκοφαντικές επιθέσεις δεν πρόκειται να μας φιμώσουν.

Στο παρελθόν, μετά από την παράκληση του κ. Ψυχάρη, δεν εκτελέσαμε δικαστική απόφαση εναντίον τους.

Τα ψέματα τελείωσαν, όλα έχουν όριο».

Νωρίτερα ο κ. Καμμένος είχε γράψει στο twitter «ο βρόμικος πόλεμος έχει και συνέπειες και τις γνωρίζετε στον ΔΟΛ. Τους φανταστικούς διαλόγους με τον πρόεδρο της Βουλής στην δικαιοσύνη».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τέλος ο Ζαρντίμ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τέλος ο Ζαρντίμ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ