2013-01-19 16:14:04
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ... ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!
Οι ήττες φέρνουν πάντα προβληματισμό και στον Ολυμπιακό συμβαίνει φυσικά αυτό ακριβώς.

Το άσχημο αποτέλεσμα στο χθεσινό αγώνα με τη Σιένα στο ΣΕΦ και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε έχουν φέρει απογοήτευση αλλά και εκνευρισμό στο Λιμάνι, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης μπήκαν σε... μπελάδες αναφορικά με την πρόκρισή τους στα πλέι οφ. Βέβαια απομένουν άλλοι δέκα αγώνες μέχρι το φινάλε του Top 16, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν παρουσιάζουν το πρόσωπο που έδειξαν με τις εμφανίσεις τους στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, τότε που έτρεξαν εφτά διαδοχικές νίκες.

Ο ΣΤ’ Όμιλος που μετέχει ο Ολυμπιακός βέβαια, κάθε άλλο παρά εύκολος είναι. Κάχα Λαμποράλ και Σιένα παραμένουν αήττητες έχοντας κάνει το «4Χ4», η Χίμκι και η Μπαρτσελόνα ακολουθούν με 3-1, ενώ οι ερυθρόλευκοι έμειναν στο 1-3.

Πλέον, οι παίκτες του Θρύλου είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα που θα βελτιώσουν τη θέση τους στην κατάταξη και εκτός έδρας. Οι επόμενοι δύο αγώνες τους, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ (24/01) και τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ (31/01), χαρακτηρίζονται πλέον... «τελικοί» που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν οι πρωταθλητές, εφόσον δεν θέλουν να μείνουν νωρίς εκτός τροχιάς πρόκρισης στην 8άδα.


Στις τάξεις των πρωταθλητών θα επιχειρήσουν να διαχειριστούν σωστά την ήττα από τη Σιένα και τη γενικότερη κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί στον όμιλο με ψυχραιμία, εξακολουθώντας να έχουν πίστη στις δυνατότητες του έμψυχου δυναμικού.

Φυσικά άπαντες στο Λιμάνι έχουν συνειδητοποιήσει πλέον πως τα ψέματα έχουν τελειώσει και δεν υπάρχει για κανέναν πια το παραμικρό περιθώριο λάθους στη συνέχεια του Top 16.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ