2013-01-19 16:53:03
Φωτογραφία για Πολιτικοί σχολιάζουν τις δηλώσεις Πόλ Τόμσεν
Στις δηλώσεις του επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην Ελλάδα, Πόλ Τόμσεν, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο... λήψης νέων μέτρων σε περίπτωση αποτυχίας στους στόχους του ελληνικού προγράμματος, αναφέρθηκαν στελέχη της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Στο ΣΚΑΙ, αναφερόμενος στις δηλώσεις Τόμσεν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς εκτίμησε ότι η χώρα μας πάει σε πλήρη ισοπέδωση, με κανένα μισθό να μην υπερβαίνει τα 700 με 900 ευρώ. Ανέφερε ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει βασικός μισθός.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος έκανε λόγο για «υποταγή και δουλοπρέπεια». «Ο Τόμσεν θεωρεί ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο κακή εφόσον μπορεί να γίνει χειρότερη. Ακόμη και τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών τις ρυθμίζει η τρόικα. Έχουμε 6 νομοσχέδια και 26 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου» σημείωσε.

Το στέλεχος της ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης δήλωσε ότι οι μισθοί θα κατεβαίνουν αν δεν μπει πραγματικό χρήμα στην αγορά και αν δεν υπάρξουν επενδύσεις. «Οι έξω μπορούν να λένε ό,τι θέλουν το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς» πρόσθεσε.

Ο κ. Κρανιδιώτης διερωτήθηκε δε, γιατί η γερμανική βουλή έχει 400 υπαλλήλους και η ελληνική 1800 και οι Έλληνες βουλευτές παίρνουν 7.000 ευρώ μηνιαίως, αντί για 3.000 ή 4.000 ευρώ.
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λαμία: Έπιασαν τον πορτοφολά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λαμία: Έπιασαν τον πορτοφολά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ