2013-01-19 22:15:03
Φωτογραφία για Ο Αστέρας βλέπει σεντόνι και ο Δώνης την...έξοδο
Ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των περιστάσεων στην Τρίπολη και γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα με 1-0, ο οποίος κάνοντας τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο καταπληκτικό παιχνίδι, πλησίασε στον έναν βαθμό από την 2η θέση. Ο Δικέφαλος έμεινε για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη (μετά από την ήττα με την Καλλιθέα στο Κύπελλο με 2-0 και το 0-0 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα) και καθώς έχασε έμεινε στους 35 βαθμούς και ο Αστέρας πλησίασε στους 34! Το γκολ της νίκη της ομάδας της Τρίπολης πέτυχε ο Ναβάρο στο 24', ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Περόνε και αρκετές ακόμη ευκαιρίες σε ένα από τα χειρότερα (αν όχι το χειρότερο...) φετινά ματς του ΠΑΟΚ. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά και αρκετός κόσμος του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποδοκίμασε τους παίκτες του Δικεφάλου φωνάζοντας και το γνωστό σύνθημα: «Βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπουρδ...».Στις δηλώσεις του στη NOVA, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δώνης, τόνισε: "Ήμασταν πολύ κακοί, πρέπει να συγκεντρωθούμε
. Να βρούμε λύσεις. Δίκαια χάσαμε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για το τι φταίει. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αυτοί που ήμασταν σε άλλα παιχνίδια εκτός έδρας. Κακοί και ομαδικά και ατομικά. Πρώτος υπεύθυνος γι' αυτό είμαι εγώ". Σύμφωνα με το gazzetta.gr η καρέκλα του Γιώργου Δώνη τρίζει περισσότερο από ποτέ έπειτα από την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και το αγωνιστικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.

Ήταν που ήταν στο... στόχαστρο τώρα μπήκε ακόμα πιο πολύ. Το αρνητικό αποτέλεσμα της Τρίπολης σε συνδυασμό με την εμφάνιση του δικεφάλου του Βορρά τον... σπρώχνει ακόμα πιο κοντά στην έξοδό του από την ομάδα και ενώ ο κόσμος της έχει πολλά παράπονα απ' αυτόν. Ως εκ τούτου οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Στην διοίκηση του ΠΑΟΚ πρόκειται να πάρουν άμεσα τις τελικές τους αποφάσεις, όμως αυτήν την στιγμή όλα συγκλίνουν προς το «διαζύγιο» με τον έμπειρο τεχνικό. Ο ίδιος πάντως από την μεριά του ανέλαβε πλήρως τις ευθύνες του μετά το πέρας του ματς με τον Αστέρα.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ