2013-01-20 20:11:28
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Τούμπαρε στον παράδρομο της εθνικής - Τραυματίστηκε ο 25χρονος συνοδηγός
Στο νοσοκομείο Λαμίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τραυματισμένος ο 25χρονος συνοδηγός, κάτοικος Καμένων Βούρλων, ενώ άγιο είχε ο 40χρονος οδηγός Συνέβη στις 14:30΄ το μεσημέρι στον παράδρομο της εθνικής, λίγο πριν τα διόδια της Αγίας Τριάδας. Το αυτοκίνητο κινούταν από Θερμοπύλες προς Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, στο σημείο που ο δρόμος αρχίζει να έχει λακκούβες και από άσφαλτος γίνεται χωματόδρομος, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει έκτος δρόμου και να ανατραπεί.

Ο 40χρονος οδηγός, Ρωσοπόντιος στη καταγωγή, στάθηκε πολύ τυχερός και κατάφερε να βγει χωρίς τραυματισμό. Δυστυχώς ο 25χρονος συνοδηγός δεν ήταν το ίδιο τυχερός και χρειάστηκε η βοήθεια διερχόμενων οδηγών, για να απεγκλωβιστεί και να διακομισθεί στο νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην επόμενη φωτογραφία στο σημείο που ο παράδρομος (παλαιά εθνική οδός), αρχίζει να γίνεται χωματόδρομος με πολλές και μεγάλες λακκούβες, δεν υπάρχει η παραμικρή σήμανση, με αποτέλεσμα να είναι σημείο καρμανιόλα για τους οδηγούς που δεν το γνωρίζουν.
LamiaReport.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν ήταν... Real Παναθηναϊκός!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δεν ήταν... Real Παναθηναϊκός!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ