2013-01-21 22:03:21
Φωτογραφία για Θρίλερ με ...δολοφόνο Βασιλείου!
Η Βέροια κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε αλλά ο Στέλιος Βασιλείου εκτέλεσε στο 91' την βασίλισσα της Ημαθίας (1-2) και ο Λεβαδειακός πανηγύρισε μεγάλη νίκη.

Με σκόρερ τον Στέλιο Βασιλείου στο 91' ο Λεβαδειακός βύθισε σε περισυλλογή την ομάδα της Βέροιας, η οποία ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε κοντά στο να σώσει την παρτίδα με την ισοφάριση στο 85'. Ποιοτικά πάντως ο Λεβαδειακός απέδειξε (για άλλη μια φορά) ότι είναι ένα σκαλί επάνω από τις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες 5 θέσεις και οι 27 βαθμοί που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής φέρνουν την ομάδα του Γιώργου Παράσχου στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

 Πιο ουσιαστικοί οι Βοιωτοί στο πρώτο μέρος πάτησαν καλύτερα στο γήπεδο και βρήκαν γκολ με την κεφαλιά του Λισγάρα ύστερα από το φάουλ του Πόι (18'). Στην αμέσως επόμενη φάση η Βέροια είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς με τον Μεντί να σώζει πάνω στη γραμμή την ισοφάριση. Ο Λεβαδειακός ήταν πιο απειλητικός και καλύτερα στημένος στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.


 Πλήρης αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο ημίχρονο, σαφείς αμυντικός προσανατολισμός για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι παρά την δραστηριότητα των Βοιωτών δεν κινδύνεψαν σοβαρά. Ναι μεν η Βέροια είχε την κατοχή ο Λεβαδειακός ...ξέχασε λίγο την επίθεση (πρώτη επίσκεψη στο 81' με το σουτ του Μαχαίρα), αλλά οι παίκτες του Παράσχου έδειχναν να κάνουν σωστή διαχείριση κρατώντας το μηδέν. Όλα αυτά μέχρι το 85' που ο Γκιγιέρμο εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαχαίρας έκανε άστοχη προβολή για να απομακρύνει και ο Μουλόπουλος ολοκλήρωσε το λάθος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-1).

 Ο Λεβαδειακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και μόλις στην δεύτερη επίσκεψη (στο β')στα καρέ της Βέροιας ο Πόι σέντραρε και ο Βασιλείου εκτέλεσε (91') τους γηπεδούχους στο, οι οποίοι παρέμειναν στους 16 βαθμούς στην 15η θέση της βαθμολογίας. Σημείωσε το 6ο γκολ στο πρωτάθλημα ο σκόρερ με τον Παράσχο να τον ρίχνει στο ματς στο 74'

 Συντάκτης : Pamesports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ