2013-01-26 22:30:03
Φωτογραφία για ΤΟΜΙΤΣ : ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΠΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Ο Ολυμπιακός εκτός από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μίλαν Τόμιτς δεν θέλησε να... κρυφτεί σχετικά με την κόπωση των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, αλλά παράλληλα υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι απέναντι στους Θεσσαλονικείς στην Πυλαία.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα δήλωσε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (20:15 ΕΤ3) ότι: «To πρόγραμμα των αγώνων είναι ιδιαίτερα επίπονο. Μετά από ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς στο Ισραήλ επιστρέψαμε το απόγευμα της Παρασκευής και τώρα έχουμε ακόμη ένα ταξίδι μπροστά μας, μόλις 24 ώρες μετά.

Οπότε, όπως είναι λογικό και επόμενο, υπάρχει κούραση. Γι' αυτό χρειάζεται οι παίκτες να είναι 100% συγκεντρωμένοι γιατί η κούραση είναι μεγάλη. Αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και στην έδρα του είναι αήττητος.

Συνεπώς πρέπει να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα ώστε να πάρουμε τη νίκη. Υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο ματς και να πάρουμε τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ