2013-01-28 01:46:03
Φωτογραφία για Τρακτέρ και κοπάδια βγάζουν στους δρόμους
Τρακτέρ, γεωργικά μηχανήματα αλλά και κοπάδια με ζώα, προειδοποιούν ότι θα κατεβάσουν στους δρόμους, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αργολίδας.

Όπως ανακοίνωσαν μετά την διευρυμένη σύσκεψη της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης ( ΠΑΣΥ) που πραγματοποιήθηκε στο Μάνεση, οι αγρότες, την Τετάρτη το μεσημέρι στις 1 η ώρα, τα οχήματα θα συγκεντρωθούν στην πλατεία της Αγίας Τριάδας, όπου και θα καθοριστεί το πλήρες σχέδιο της δράσης που θα ακολουθήσουν.

Τονίζουν ότι «Την Τετάρτη, οι δρόμοι της Αργολίδας πρέπει να γεμίσουν με τρακτέρ,γεωργικά μηχανήματα,αυτοκίνητα.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Νίκος Αγγέλου, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ: «αυτή την φορά πλέον δίνουμε τον αγώνα τόσο για την επιβίωση των οικογενειών μας,, όσο και για κάθε λαϊκή οικογένεια. Η κυβέρνηση, με βάση τις αντιλαϊκές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσπαθεί να εξαφανίσει την αγροτική παραγωγή της χώρας μας, για να ευνοηθούν τα μεγάλα, ξένα και ελληνικά, τραστ στο χώρο της διατροφής
. Θέλουν να ξεκληρίσουν εντελώς τους αγρότες και κτηνοτρόφους, να τους λυγίσουν, προκειμένου να εγκαταλείψουν τα χωράφια και τις στάνες τους. Γι’ αυτό επιβάλλουν υψηλό κόστος παραγωγής, νέα πρόσθετα χαράτσια, νέα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα, που είναι αδύνατο να τα πληρώσει ο μικρομεσαίος αγρότης και κτηνοτρόφος. Παράλληλα επιβάλλουν και υψηλές τιμές των προϊόντων μας για τους καταναλωτές και τις λαϊκές οικογένειες που στενάζουν από την ακρίβεια. Εμείς, γι’ αυτό λέμε, ότι ο αγώνας μας είναι κοινός με τον εργάτη, τον υπάλληλο, τον μικρομεσαίο αυτοαπασχολούμενο έμπορα και βιοτέχνη, τον άνεργο, το νεολαίο».
moriasnow.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ