2013-01-28 08:19:01
Φωτογραφία για Λάδι από την Αχαΐα και βιολογικό σαπούνι από την Πάτρα στην αγορά χωρίς μεσάζοντες του Δήμου Παλλήνης
Κάλεσμα στους πολίτες του δήμου Παλλήνης να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 για να προμηθευτούν προϊόντα διατροφής σε συμφέρουσες τιμές, κάνει η δημοτική αρχή ενόψει της πέμπτης διανομής η οποία πρόκειται να γίνει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. Η εν λόγω δράση του δήμου, κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη των πολιτών, η συμμετοχή των οποίων στην τέταρτη διανομή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Παραγγελίες στο www.marketpallinis.gr και στο Δημαρχείο, Ιθάκης 12 Γέρακας, μέχρι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, περισσότεροι από 1500 πολίτες διαφόρων ηλικιών, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, προσέγγισαν το χώρο της ExpoAthens στην Ανθούσα και προμηθεύτηκαν περίπου 50 τόνους προϊόντων από 20 διαφορετικούς παραγωγούς. Ενδεικτικά, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012, διατέθηκαν 2.000 κιλά τυριά διαφόρων ειδών, 8.000 κιλά αλεύρι, 2.250 κιλά ρύζι, 20.000 κιλά πατάτες, 85 κιλά γιαούρτι και 3.500 λίτρα ελαιόλαδο.


Για την πέμπτη διανομή, στον μακροσκελή κατάλογο των προς διάθεση προϊόντων περιλαμβάνονται γαλακτοκομικά από την Κρήτη, αλεύρι από το Κιλκίς και τον Αυλώνα, ελαιόλαδο από την Αχαΐα, ελιές σε διάφορες ποικιλίες από το Πήλιο, εσπεριδοειδή και ζυμαρικά από την Κόρινθο, ακόμη και βιολογικό σαπούνι από την Πάτρα και το Πήλιο και πολλά άλλα. Προηγήθηκε η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους ίδιους τους Έλληνες παραγωγούς, με την υποβολή προσφορών, οι οποίες αξιολογήθηκαν ώστε να επιλεγούν οι συμφερότερες στη βάση της σχέσης ποιότητας - τιμής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους είτε ηλεκτρονικά μέσω του Συστήματος Διάθεσης Προϊόντων του δήμου Παλλήνης, είτε στο Δημαρχείο Παλλήνης στην οδό Ιθάκης 12 στο Γέρακα (Γραφείο Κοινωνικής πολιτικής).

Πηγή: tovima
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μόνο ένα αποτέλεσμα υπάρχει
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ