2013-01-28 18:59:31
Φωτογραφία για Σ. Μαλέλης - Γ. Λοβέρδος: Άγρια κόντρα μέσω facebook: «Ο συκοφάντης θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη»
Μεγάλη κόντρα ξέσπασε χτες μεταξύ του Σταμάτη Μαλέλη και του του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου. Ο δεύτερος έγραψε ένα σχόλιο στο Facebook για την πρώην γυναίκα του Σταμάτη Μαλέλη, Μαρία Σταματέρη. Τότε ποιός είδε τον Διευθυντή του Star και δεν τον φοβήθηκε Ο Γιάννης Λοβέρδος έγραφε: «Σήμερα ξεκινά εκπομπή στη ΝΕΤ κι η Μαρία Σταματέρη, πρώην σύζυγος του φίλου μου του Μαλέλη. Στη ΝΕΤ συνεχίζει κι η Ελένη Κατρίτση, πρώην σύζυγος του Χατζηνικολάου ενώ συνεχίζεται κι η άθλια εκπομπή της κόρης Σαλαγκούδη με τεράστιο κόστος και μηδενική τηλεθέαση. Το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στη χρεοκοπημένη ΕΡΤ κι η ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά που περικόπτει οριζόντια μισθούς και συντάξεις για το αίσχος αυτό είναι τεράστια».

Και συνέχισε: «Η εκπομπή της κ. Σταματερη ήταν στο Σταρ ,αλλά πλέον λόγω περικοπών, δεν μπορούσε ο φίλος μου ο Μαλέλης να την πληρώνει. Και τη φόρτωσε στη ΝΕΤ όπου διευθυντής είναι ο πρώην υφιστάμενος του Λιάτσος. Τραγικά πράγματα σε εποχές γενικής κατάρρευσης».


Λίγο αργότερα ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Σταματέρη και διευθυντής ειδήσεων του STAR, Σταμάτης Μαλέλης, απάντησε: «Αγαπητέ Γιάννη δεν έχω ιδέα αν θα κάνει εκπομπή η πρώην γυναίκα μου στην ΕΡΤ . Εργάζεται στο Σταρ. Νομίζω ότι κάνεις λάθος ». Και στη συνέχεια πρόσθεσαι : «Είναι αθλιότητα το θέμα της πρώην γυναίκας μου είναι ανύπαρκτο. Απαιτώ από κάθε έντιμο συνομιλητή συγνώμη».

Λίγο αργότερα κι ενώ ο Γιάννης Λοβέρδος δεν απαντούσε στα σχόλια του, ο Σταμάτης Μαλέλης έγραψε : «Τι έγινε όσοι βρίζατε μουγκαθήκατε. ΟΛΟ ήταν ένα ψέμα. Η Σταματέρη δεν ήταν ΠΟΤΕ στην ΕΡΤ σε αντίθεση με τον Λοβέρδο», με τον Σταμάτη Μαλέλη να συνεχίζει: «Ντροπή του. Απίστευτο ψέμα».

Και θέλοντας να δώσει μια απάντηση από την πλευρά της Μαρίας Σταματέρη, έγραψε ο Σταμάτης Μαλέλης : «Η Σταματέρη με διαβεβαιώνει, ότι όλα είναι ψέμα και κινείται δικαστικά κατά των συκοφαντών της. Λυπάμαι για αυτούς που διψούν για αίμα».

Λίγες ώρες αργότερα , ο Σταμάτης Μαλέλης έγραψε: «Η εκπομπή έπαιξε χωρίς φυσικά την Σταματέρη. Τώρα ο συκοφάντης θα δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη».

Ωστόσο, δίνοντας ακόμη μια "ευκαιρία" να αναγνωρίσει το λάθος του ο Γιάννης Λοβέρδος, ο διευθυντής του STAR έγραψε:

Αμέσως ο Γιάννης Λοβέρδος ανάρτησε στο προφίλ του την συγγνώμη του:

Πηγή: markostv.tv
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ