2013-01-29 11:24:48
Φωτογραφία για Πάτρα: Πάνω από 100 συλλήψεις μεταναστών από την Αστυνομία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Μπορεί στην Πάτρα να έχουν πραγματοποιηθεί δύο (επίσημες) επιχειρήσεις απομάκρυνσης μεταναστών, με την γνωστή πια σε όλους ονομασία "Ξένιος Ζεύς". Μπορεί στην διάρκεια αυτών των δύο επιχειρήσεων να έχουν συλληφθεί συνολικά 275 μετανάστες που στερούνταν εγγράφων παραμονής στην χώρα μας.

Όμως σημαντικός είναι και ο αριθμός των συλληφθέντων μεταναστών που φθάνουν ή και ξεπερνούν τους 100, στην διάρκεια επιχειρήσεων της τοπικής Αστυνομίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο διάστημα μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης επιχείρησης, οι αστυνομικοί της Πάτρας κατάφεραν να εντοπίσουν και να απομακρύνουν δεκάδες μετανάστες σε καθημερινές σχεδόν επιχειρήσεις σε όλες τις περιοχές της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

"Οι προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης καταβάλλονται καθημερινά. Έτσι δεν είναι απαραίτητο να ανακοινώνεται πια μία επιχείρηση, αφού οι εξορμήσεις για τον έλεγχο των μεταναστών που βρίσκονται στην Πάτρα είναι διαρκείς" είπε στο thebest.gr στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ