2013-01-30 17:31:53
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΑΡΗ Ο Π. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!
Δίπλα στον Βαγγέλη Μάντζαρη ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μετά την πετυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο δεξί γόνατο ο 22χρονος γκαρντ.

Την αμέριστη συμπαράσταση όλης της οικογένειας του Ολυμπιακού στην ατυχία που τον έπληξε έχει ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο 22χρονος γκαρντ υποβλήθηκε το πρωί σε επέμβαση στο δεξί γόνατο μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη την Κυριακή. Αμέσως μετά τον επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και μετέφερε τις θερμότερες ευχές του αδερφού του και συνιδιοκτήτη, Γιώργου Αγγελόπουλου, όπως και όλης της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε. «Η αγάπη του κόσμου είναι κάτι το οποίο δεν περιγράφεται. Από την καρδιά μου θέλω να τους ευχαριστήσω όλους και κυρίως αυτούς που δεν γνωρίζω, τους απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού, γιατί νιώθω ότι οι ευχές τους είναι πέρα για πέρα αληθινές. Είναι μια περιπέτεια και θα περάσει. Μια περιπέτεια που θα με κάνει πιο δυνατό. Τώρα χρειάζεται βοήθεια η ομάδα κι αν μπορώ να ζητήσω μια χάρη από τους φιλάθλους είναι να στηρίξουν τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Όλοι μαζί μπορούμε και πάλι να καταφέρουμε πολλά», ανέφερε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ