2013-02-05 23:01:55
Φωτογραφία για ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΚΑΙ ΤΑ... «ΚΟΛΠΑΚΙΑ» ΤΟΥ!
Οι παίκτες του Ολυμπιακού σχολίαζαν σε μεταξύ τους συζητήσεις την έλευση του Μίτσελ στον πάγκο της ομάδας ενώ ο Ισπανός έκανε και διάφορα «κολπάκια» στην προπόνηση.

Παίκτες του Ολυμπιακού, όπως οι Μοντέστο και Τζιμπούρ, συζητούσαν πριν την έναρξη της προπόνησης για τις τελευταίες εξελίξεις στο προπονητικό... μέτωπο. Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί ποδοσφαιριστές έκαναν θετικά σχόλια για την παρουσία του Μίτσελ στο τιμόνι της ομάδας καθώς όλοι τον γνωρίζουν για το παρελθόν του ως παίκτης και ως προπονητής και την προσωπικότητα που έχει.

Ο Μίτσελ από την άλλη από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο χορτάρι του Ρέντη δεν σταμάτησε να πηγαίνει πάνω και με την βοήθεια του μεταφραστή Ρομπέρτο να δίνει οδηγίες. Μετείχε στις ασκήσεις με μπάλα, έκανε τα δικά του «κολπάκια», δείχνοντας ότι δεν ξεχνάει ότι έκανε στα γήπεδα με την φανέλα της Ρεάλ ενώ εθεάθη να κάνει και άσκηση μαζί με τον Σιόβα.

Θέλησε με το πρόγραμμά του να μην επιβαρύνει σε μεγάλο βαθμό τους ποδοσφαιριστές του. Το πρότζεκτ του ήταν να κάνει ασκήσεις ουσίας που θα αρχίσουν να κάνουν άμεσα καλύτερους τους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας καθώς δούλεψε και σε μεταβιβάσεις της μπάλας και σε σουτ. Ένα άλλο γεγονός ήταν ότι τους μιλούσε πολύ έτσι ώστε να λειτουργούν όπως ακριβώς επιθυμεί ο ίδιος στην προπόνηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ