2013-02-06 15:27:03
Φωτογραφία για Στα χαρακώματα Εμπορικός σύλλογος , Σπουδαστές & Πολίτες για την κατάργηση του ΤΕΙ. Έρχονται ακραίες κινητοποιήσεις
Συγκέντρωση πολιτών , σπουδαστών και φορέων πραγματοποιήθηκε χθές το βράδι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου για το θέμα της απομακρυνσης του ΤΕΙ απο τον Πύργο.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις ύστερα απο τη συνάντηση των τοπικών αρχών με τον Υπουργό με την αγανάκτηση να είναι έντονη στα πρόσωπα των παρευρισκομένων γιατί ,όπως υποστηρίζουν ,οι αιρετοί δεν πέτυχαν αυτό για το οποίο τους εξέλεξαν οι Ηλείοι.

Οι εκπρόσωποι των φοιτητών κατήγγειλαν την συνάντηση με τον Υπουργό διότι σε αυτή δεν καλέστηκαν να παραστεί μια αντιπροσωπεία απο τους ίδιους τους Σπουδαστές.

Στο τέλος της συγκέντρωσης αποφασίστηκε η έναρξη δυναμικών κινητοποιήσεων ενώ εκδόθηκε και Ψήφισμα. Πιο αναλυτικά:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Απαιτούμε Ανεξάρτητο - Αυτόνομο ΤΕΙ , τα τμήματα του οποίου να έχουν το ίδιο και χωρίς καμία μεταβολή γνωστικό αντικείμενο με τα τμήματα που λειτουργούν σήμερα.


Καταγγέλουμε την συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας ποιυ πραγματοποιήθηκε την 05/02/13 λόγω της μη συμμετοχής σε αυτή αντιπροσωπείας σπουδαστών του ΤΕΙ

Καταγγέλουμε όλους τους αιρετούς διότι δεν κατόρθωσαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την 05/02/13 να επιτύχουν αυτό πγια τοποίο τους εξέλεξαν οι Ηλείοι.

Αποφασίζουμε δράσεις οι οποίες θα αποτελούνται απο τδυναμικές - ακραίες ενέργειες /κινητοποιήσεις (συσπειρωμενοι φορείς , σπουδαστές , πολίτες)

Αποφασίζουμε συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών με παρουσία μας σε όλες τους τις δράσεις (θα παραβρεθούμε το πρωί της Τετάρτης 06/02/13 και ώρα 07:00 στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Ελλάδος - Νομαρχία)

Συγκέντρωση στα γραφεία του Εμπόρικού Συλλόγου Πύργου το απόγευμα της 06/02/13 ώρα 19:00 έτσι ώστε να συντονίσουμε περαιτέρω ενέργειές μας οι οποίες θα είναι ανάλογης δυναμικής με τις εξελίξεις.

Αποφασίζουμε να συμμετέχουμε στην Πέμπτη 07/02/13 και ώρα 16:00 στη Γενική Συνέλευση των σπουδαστών του ΤΕΙ

Συγκροτήθηκε 21μελή συντονιστική επιτροπή η οποία στο εξής θα συντονίζει τις κινητοποιήσεις - ενέργειες.

*στην συγκέντρωση έδωσαν το παρόν ο π. Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής , ο π. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Άγγελος Αγγελόπουλος , δημοτικοί σύμβουλοι κλπ.
odigos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ