2013-02-08 08:31:03
Φωτογραφία για Αιγιάλεια: Καλή διάθεση συνεργασίας Δήμου με καταστηματάρχες εστίασης-ψυχαγωγίας
Με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προγραμματισμένη συνάντηση ενημέρωσης των καταστηματαρχών εστίασης και ψυχαγωγίας με τους αρμοδίους αντιδημάρχους Οικονομικών κα Μαρία Μπιρπανάγου και Ποιότητας Ζωής κ. Δημήτρη Παναγιωτακόπουλο.

Στη συνάντηση έγινε εκτενής λόγως για το αίτημα των καταστηματαρχών περί μείωσης τελών κοινοχρήστων χώρων αλλά και αλλαγή του καθεστώτος για τη χρήση ξαπλωστρών. Οι καταστηματάρχες ζητούν να αλλάξει ο τρόπος επιβολής τελών όχι σε τετραγωνικά μέτρα αλλά σε αριθμό ξαπλωστρών. Παράλληλα συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στις άδειες μουσικών οργάνων, στα τραπεζοκαθίσματα αλλά και σε επί μέρους θέματα.

Για το ζήτημα της ρύθμισης χρεών δημοτικών τελών, έγινε κατανοητό πως οι καταστηματάρχες θα πρέπει να μην αγνοούν τις υποχρεώσεις τους προς το Δήμο, καθώς από τα χρήματα αυτά προκύπτουν ανταποδοτικά οφέλη για την τοπική κοινωνία.

Πάντως, ήταν έκδηλη η καλή διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές, γι'αυτό και θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές συναντήσεις.

Πηγή: filodimos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ