2013-02-08 11:12:03
Φωτογραφία για Συνελήφθη για 80 διαρρήξεις αυτοκινήτων
Στις διαρρήξεις αυτοκινήτων είχε επιδοθεί 30χρονος Αλβανός καταφέρνοντας να «χτυπήσει» μέσα σε ένα τρίμηνο περισσότερα από 80 οχήματα Ο αλλοδαπός που είχε και συνεργό ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία, εκτός του ότι «άνοιγε» τα αυτοκίνητα, ορισμένα από αυτά δεν δίσταζε να τα κλέψει προκειμένου να κάνει τις βόλτες του!

Χθες από νωρίς το μεσημέρι έξω από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου άρχισαν να καταφθάνουν δεκάδες συμπολίτες μας, ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που ο Αλβανός και ο συγκατηγορούμενος του είχαν «βάλει στο μάτι», προκειμένου να αναγνωρίσουν μέρος των κλεμμένων αντικειμένων που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος δρούσε μεθοδευμένα και επέλεγε οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε διάφορες περιοχές της πόλης της Ρόδου από τα οποία και αφαιρούσε ηχοσυστήματα, κινητά τηλέφωνα και ό,τι άλλο αντικείμενο αξίας έβρισκε σε αυτά.

Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις δεν δίσταζε ακόμη και να κλέψει το ίδιο το αυτοκίνητο με το οποίο έκανε βόλτες και στη συνέχεια εγκατέλειπε!

Στην ίδια υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένα ακόμη άτομο ομοεθνής του Αλβανού, ο οποίος και αναζητείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι χθες αργά το απόγευμα είχαν επιβεβαιωθεί τουλάχιστον 80 περιπτώσεις αυτοκινήτων τα οποία είχε διαρρήξει ο αλλοδαπός, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
rodiaki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ